TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Bilmekaniker till Mekonomen Grimmered

Är du en driven fordonsmekaniker eller bilmekaniker som vill jobba med ett starkt varumärke? Sök jobb hos Mekonomen Grimmered!

Har du några års arbetslivserfarenhet som bilmekaniker? Vill du ha ett varierat och utmanande jobb där du får jobba i ett glatt gäng som strävar efter att ge den bästa möjliga servicen till sina kunder? Är du engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad? Om svaret är ja, så är jobbet som fordonsmekaniker hos Mekonomen i Grimmered, i Västra Göteborg, perfekt för dig!

Ditt anställningserbjudande

Hos Mekonomen Grimmered får du möjlighet att vara en del av en härlig arbetsplats där vi bryr oss om varandra. Mekonomen erbjuder sina anställda vidareutbildningar, friskvårdsbidrag, personalrabatter och kollektivavtal.

Välkommen till Mekonomen Grimmered – en bilverkstad där vi trivs och har kul på jobbet!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Personalrabatter
Personalrabatter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som fordonsmekaniker kommer du främst att:

Värt att veta

Tjänsten är en heltidstjänst med sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning, samt individuell lönesättning. Möjlighet till viss flextid.

Urval och intervjuer kommer göras löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Våra förväntningar

För att väcka vårt intresse behöver du ha:

Vi söker dig som är effektiv, strukturerad och flexibel. Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilsmekaniker. Du drivs av att ständigt utvecklas och håller dig uppdaterad inom den senaste tekniken. Som en i teamet sätter du alltid kunden och service i första rummet.

Alla lediga jobb