TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Bioinformatiker till framtida uppdrag hos TNG!

Forskar du inom bioinformatik och är intresserad av jobb inom Life Science? Bli en del av vårt konsultnätverk på TNG!

Nu söker vi konsulter som vill jobba som bioinformatiker! Har du praktisk kunskap av algoritmer och lösningar och erfarenhet inom bioinformatik och dataformat? Bra! Nu har du möjlighet att söka till vårt nätverk i Göteborg. Som konsult på TNG kan du få en karriär utifrån dina behov och välja mellan kortare och längre uppdrag, utvecklas och inte minst prova olika roller och positioner på spännande företag. Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som bioinformatiker kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

 

Värt att veta

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att lyckas som konsult behöver du:

Som person söker vi dig med en analytisk förmåga som kan engelska i både tal och skrift. Du är noggrann och gillar att arbeta mot deadlines samt har höga kvalitetskrav.

Alla lediga jobb