TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Biokemist – AstraZeneca – Södertälje

AstraZeneca söker fyra biokemister inom kvalitetskontroll till avdelningen Biokemi i Gärtuna, Södertälje

Vi har nu möjlighet att erbjuda en spännande möjlighet att bli en del av oss på Sweden Biomanufacturing Center (SBC). Till avdelningen Biokemi inom SBC söker vi nu fyra analytiska biokemister inom kvalitetskontroll. Inom kvalitetsorganisationen har vi förmånen att få representera både kundens och företagets intressen samtidigt genom att vi skyddar produkter, tillverkningstillstånd och patient.

Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt som sträcker sig i 6 månader.

Ditt anställningserbjudande

När vi på AstraZeneca ser chansen att förändras tar vi tillfället i akt - för varje möjlighet, oavsett hur liten, kan vara början på något stort. Att leverera medicin som förändrar människors liv handlar om att ha entreprenörsanda – att hitta stunderna och förstå dess potential. Därför söker vi dig som arbetar drivande både självständigt och i team, samt är duktig på att främja samarbete i hela organisationen. För genom ditt arbete kommer du kunna göra skillnad för patienters liv varje dag då du bidrar till att produktionen av livsnödvändiga mediciner kan fortlöpa.

Vi på AstraZeneca välkomnar din positiva attityd och din vilja att utveckla både dig själv, ditt team och avdelningen. Du kommer att få användning för ditt driv samt din förmåga att arbeta både noggrant och strukturerat även vid ett högt tempo.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som analytisk biokemist kommer du arbeta med analytisk kvalitetssäkring enligt gällande cGxP. Tjänsten omfattar både provhantering och beredning av prover och reagens, såväl som analyser, granskning av data och rapportering av resultat. Kontrollerna utförs med olika analytiska tekniker såsom HPSEC, GC, gelelektrofores, CE-SDS, cIEF och proteinkoncentration med UV/Vis. Devicetestning och kompendiala metoder såsom sub-visual partiklar, utseende, synliga partiklar, pH, osmolalitet och extraherbar volym utförs också i laboratoriet.

I rollen som analytisk biokemist ingår även en mängd olika icke-rutinmässiga tester inklusive analytisk metodöverföring och analytiskt stöd till produktionen. Detta innebär att man måste hålla sig uppdaterad inom den teknisk utveckling, utföra trendanalyser och ge stöd till funktionella och tvärfunktionella utredningar. Förutom det analytiska arbetet ingår även underhåll av laboratorieutrustningen och vissa administrativa arbetsuppgifter. När du arbetar som analytisk biokemist kommer du att hantera ett stort antal prover både från tillverkning på SBC och från andra Siter.

Värt att veta

Du kommer att arbeta i olika team både inom gruppen och i olika tvärfunktionella team, både lokalt och globalt. Därför är det viktigt med en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kvalitetssäkring inom läkemedels- eller livsmedelstillverkning, alternativt annan GMP-styrd verksamhet, och tidigare erfarenhet från arbete med LEAN.

Som person är du flexibel inför ändrade förutsättningar och har ett strukturerat arbetssätt. Du har en god analytiskt förmåga och ett öga för detaljer. AstraZeneca arbetar löpande med LEAN och ständiga förbättringar, med syfte att förbättra och effektivisera verksamheten. Detta arbete är något som värderas högt och som du förväntas vara delaktig i. Att du själv tar stort ansvar för dina egna leveranser samtidigt som du är en utpräglad lagspelare är för dig en självklarhet.

Alla lediga jobb