TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Biträdande Projektledare till Arlanda Express

Har du erfarenhet inom tåg- eller järnvägsbranschen och trivs i en projektledare roll? Arlanda Express söker nu en projektledare!

Arlanda Express söker just nu en biträdande projektledare med erfarenhet inom tåg- eller järnvägsbranschen och en stark administrativ förmåga till vårt spännande nyanskaffningsprojekt av nya fordon. På Arlanda Express får du använda din kunskap inom järnväg i samband med din tidigare erfarenhet av koordinering och projektledning för att driva projektet framåt tillsammans med huvudprojektledaren.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Arlanda Express präglas av öppenhet, tolerans och förtroende för medarbetarna och alla beslut som fattas genomsyras av värdeorden: pålitlig, nytänkande, omtänksam, modig och inspirerande. Du erbjuds en roll med mycket eget ansvar och variation där det finns goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Du kommer till ett modernt företag där man alltid värnar om kvalitet, människor och miljö, med ambitionen att varje dag ge kunderna högklassig service, resekomfort och omtanke.

Som biträdande projektledare hos Arlanda Express kommer du spela en viktig roll i våra spännande projekt kring förvaltning, finansiering och nyanskaffning av järnvägsfordon. Verksamheten drivs på marknadsmässig grund och har stort fokus på miljö och mångfald. Vi erbjuder dig intressanta projekt i en dynamisk och kontaktintensiv verksamhet.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Mobil
Mobil

Dina arbetsuppgifter

I din roll som biträdande projektledare på Arlanda Express stödjer du flera enheter med tidsplanering och projektuppföljning av leveranser och du hanterar alla verksamhetsnärafrågor löpande. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Som biträdande projektledare är du Arlanda Express interna resurs och stödjer huvudprojektledaren med att samordna och koordinera i projektet. Du sköter administrativa uppgifter samt förväntas vara initiativtagande med arbetsuppgifter som du ser behöver hanteras. Du kommer främst arbeta på Arlanda Express fina huvudkontor i centrala Stockholm, men även vara ute på depån i Blackvreten. Du kommer rapportera till Fordonschefen.

Våra förväntningar

För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att:

Som biträdande projektledare behöver du vara både ansvars- och initiativtagande, samt har förmågan att dra på tidigare erfarenheter av liknande projekt. Då tjänsten innebär samarbete och många kontaktytor ser vi gärna att du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och är proaktiv. Du har lätt att skapa ordning och struktur i ditt arbete samt att noggrannhet och regelbunden uppföljning är en självklarhet för dig. Då projekten innebär kontakter inom och utanför Sverige behöver du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Alla lediga jobb