TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Biträdande Verksamhetschef till grundskola Haninge

Haninge kommun söker en biträdande Verksamhetschef grundskola som är redo att utmana och inspirera till ständiga förbättringar.

Som biträdande verksamhetschef för grundskolan i Haninge kommun spelar du en central roll i att utveckla grundskolan och leda den mot framtiden. Har du en liknande roll idag, som biträdande grundskolechef, och är du kanske redo för nästa steg i din karriär? Då kan du vara den vi söker! I din roll kommer du vara en förebild för andra och du kommer driva ständiga förbättringar genom att inkludera medarbetare och ta vara på olika perspektiv. Med ett situationsanpassat ledarskap kommer du att stötta och utveckla grundskolans rektorer och skapa en kultur av gemenskap och förändring. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som biträdande verksamhetschef i grundskolan i Haninge kommun, har du möjligheten att påverka och förbättra utbildningen under en viktig utvecklingsfas. Här handlar det om att göra en positiv skillnad och bidra till våra barn och elever lyckas i sin skolgång. Haninge kommun är fast besluten att driva utveckling och samarbete för att lösa komplexa utmaningar. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare som strävar efter att skapa en högkvalitativ skolmiljö och en arbetskultur som främjar samarbete och nyskapande, har du möjligheten att göra verklig inverkan inom grundskoleområdet.

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Dina primära ansvarsområden inkluderar:

Värt att veta

Som biträdande verksamhetschef inom grundskolan, kommer ditt uppdrag att fokusera på att fortsätta stärka och utveckla utbildningsområdet inom Haninge kommun. Du kommer att arbeta i en position som ger dig möjlighet att aktivt engagera dig i förbättringsarbetet som redan pågår. Din viktiga roll innebär att upprätthålla en kontinuerlig dialog med dina medarbetare och säkerställa att verksamheten på skolorna fungerar smidigt.

Samtidigt med denna rekrytering, söker vi också en verksamhetschef grundskola. Tillsammans kommer ni att bilda en kraftfull ledningsduo som kommer att vara en stark drivkraft bakom utvecklingen av grundskolan i Haninge. Detta ger er möjlighet att samarbeta nära och dela på ansvaret för att forma och leda verksamheten på ett framgångsrikt sätt.

Du kommer rapportera direkt till verksamhetschefen och du kommer att vara ansvarig för att leda och stödja rektorer inom en grundskola som har hela 1367 engagerade anställda. Detta är en spännande möjlighet att bidra till att forma och förbättra utbildningen för våra elever och stärka Haninges grundskola som en helhet.

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll förväntar vi oss följande av dig:

I denna roll förväntar vi oss att du är beredd att utmana traditionella föreställningar om skolvärlden samtidigt som du har förmågan att skapa en organisation som strävar efter kontinuerliga små förbättringar. Vi värdesätter särskilt din förmåga att inspirera, uppmuntra och engagera dina medarbetare, samt att främja en kultur av samarbete och gemenskap. Eftersom du kommer ha en operativ roll är det avgörande att du är en strukturerad individ med kompetens inom administration och en stark förståelse för system. God kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift är viktigt, Du bör också kunna bygga nya samt utmana befintliga strukturer för att främja framsteg. 

Alla lediga jobb