TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Bli en del av TNG Stockholms HR Interim nätverk!

Vi söker dig som är HR-business Partner och vill arbeta som interimskonsult i Stockholm!

Genom att arbeta som HR-business Partner-konsult hos TNG har du möjlighet att välja en karriär som passar dig. Du väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, om du vill ha korta uppdrag på några veckor eller om du vill ha uppdrag som varar i flera år. Du får möjligheten att utvecklas inom din kompetens och att arbeta på olika företag inom olika branscher.

Vi får in uppdrag löpande och jobbar för att matcha uppdrag som passar din profil.

Hos kan du arbeta som underkonsult alternativt få en trygg anställning på TNG med kollektivavtal.

Är du nyfiken på att arbeta som konsult hos TNG i Stockholm? Välkommen!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.


Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom HR. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Jobba hemma
Jobba hemma
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HRBP kan du komma att arbeta både operativt men även strategiskt ofta i en bred roll. 

Dina arbetsuppgifter kan beroende på uppdrag bland annat innebära:

Värt att veta

Som underkonsult på TNG är du värdefull. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. 

Du kommer inte vara en i mängden på ett gigantiskt bolag, utan du kommer vara en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som HR-business Partner behöver du ha utbildning inom HR samt ha erfarenhet av tidigare arbete inom detta. Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och stresstålig. Du är flytande i svenska och ibland i engelska, i både tal och skrift, samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. 

Alla lediga jobb