TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Bli en del av TNGs HR Interim-nätverk i Skåne!

Är du som interim konsult inom HR intresserad av kommande uppdrag i Skåne? Bli en del av TNGs nätverk!

Vill du jobba som underkonsult inom HR-området? Är du intresserad av uppdrag i Skåne, kanske Malmö, Lund, Kristianstad eller Helsingborg? Vi vill komma i kontakt med dig.
Vi på TNG satsar just nu på att utveckla vårt samarbete med dig som interim konsult för både längre och kortare uppdrag på såväl deltid som heltid inom olika branscher i Skåne. Här finns möjligheten för dig att hitta spännande nya utmaningar inom HR.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Att vara underkonsult hos oss på TNG är en fri roll med varierande utmaningar och mycket eget ansvar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer själv hur mycket du vill jobba samt att du som underkonsult alltid kan tacka nej till uppdrag som du inte vill ha.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som underkonsult hos oss då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som HR-konsult kommer att variera och nedan har vi punktat upp de vanligaste förekommande. 

Värt att veta

Som underkonsult på TNG är du värdefull. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens.

Du kommer inte vara en i mängden på ett gigantiskt bolag, utan du kommer vara en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och stresstålig och du har förmågan att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Alla lediga jobb