TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Bolagsjurist till Nordion Energi i Malmö

Bolagsjurist till Nordion Energi i Malmö

I rollen som Bolagsjurist på Nordion Energi kommer du att arbeta nära verksamheten, där stor vikt läggs vid sakliga, pragmatiska och effektiva råd som bidrar till affärsmässiga och relevanta beslut samt arbeta med regulatoriska frågor. Är du vår nästa kompetenta medarbetare? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Swedegas är ett infrastrukturföretag som driver det svenska stamnätet för gas i sydvästra Sverige, och Weum är landets största gasdistributör. Vi börjar nu bygga en energikoncern med ett bredare utbud av hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning - Nordion Energi AB. Vi behöver dig, en ytterligare viktig medarbetare för att ta oss vidare på resan.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I ditt dagliga arbete kommer du arbeta mot såväl verksamhet som ledning och förväntas ta en aktiv del i bolagets projekt och affärsmässiga beslut.
Bolagets verksamhet förutsätter flexibilitet och att omfördelning av arbetsuppgifter kan ske för att verksamheten skall fungera på bästa sätt.
Utöver det löpande arbetet får du även möjlighet att arbeta strategiskt och utveckla, implementera och kommunicera styrdokument och processer inom relevanta rättsområden samt i förekommande fall utveckla och hålla juridiska utbildningar anpassade till verksamhetens behov.

Övriga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad på vårt Malmökontor och du rapporterar till HR Chef.

VEM ÄR DU?

Som person är du affärsmässig, prestigelös och pragmatisk utan att släppa kravet på hög kvalitet i din rådgivning. Du arbetar strukturerat och du är trygg med att fatta beslut. I din yrkesroll är du driven, engagerad, kommunikativ, har lätt att etablera relationer och tycker om att agera rådgivande till dina kollegor. För att axla rollen behöver du vara en lagspelare och har mycket lätt för att samarbeta.

Alla lediga jobb