TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Bolånehandläggare till Nordax Bank i Stockholm

Nordax Bank i Stockholm växer och behöver utöka sitt team med Bolånehandläggare. Vill du vara med på tillväxtresan? Ansök idag!

Har du arbetat med bolån eller privatlån? Är du rådgivare på bank eller fastighetsmäklare och efterfrågar en ny utmaning? Nordax Bank har bolånekunder i både Sverige och Norge. Just nu behöver de utöka sin avdelning med Bolånehandläggare som arbetar mot den norska marknaden. Du kommer att sitta i Nordax fina lokaler i Stockholm där du har en dedikerad chef och engagerade kollegor. Vill du ha en ansvarsfull och utvecklande roll i ett bolag på frammarsch? Då är det här en roll för dig.
Ansök idag! Urval sker löpande!

Ditt anställningserbjudande

Det råder högt tryck på bolånemarknaden vilket Nordax Bank märker av och behöver därför utöka sitt team med fler Bolånehandläggare. Denna tjänst avser avdelningen Bolån Norge där du som bolånehandläggare kommer att handlägga inkommande ansökningar från den norska marknaden. Du blir välkomnad av en stöttande chef och rutinerade kollegor som kommer att introducera dig i rollen och bidra till att du får den bästa starten och utbildningen för att lyckas i rollen.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Som bolånehandläggare kommer du bland annat:

Värt att veta

Större delen av din dag kommer bestå av att prata med kunder i telefon för att identifiera deras behov. Arbetet innebär även att granska kunders ekonomiska situationer och objekten som kunder äger eller önskar köpa - allt för att de ska få en positiv upplevelse genom hela processen. Det norska bolåneteamet som du kommer tillhöra består idag av 10 personer. Då den norska marknaden är på tillväxt finns stora möjligheter för dig att vara med och påverka hur marknaden ska angripas och utvecklas. Över lag råder en stor uppmuntran till kreativitet i bolaget. Här välkomnas nya idéer och effektiviseringsteorier där du har en stor möjlighet att påverka. Du kommer att få en gedigen introduktion när du börjar för att på bästa sätt komma in i rollen och lära känna din nya arbetsgivare.

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har erfarenhet av bolånehandläggning eller har arbetat som fastighetsmäklare. Vidare är du serviceminded och tycker det är roligt att arbeta mot uppsatta mål. Du är en lagspelare som gillar att ha många bollar i luften och kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten.

Ta chansen att bli en del av ett härligt team som tycker det är roligt att gå till jobbet -varje dag!

Alla lediga jobb