TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Analyst till SSAB i Oxelösund

SSAB i Oxelösund söker nu en Business Analyst till Supply Chain

SSAB i Oxelösund söker nu en Business Analyst till deras support och utvecklingsteam inom avdelning för Supply Chain. Teamet jobbar med systemsupport för logistiksystem samt projektledare. I rollen som Business Analyst kommer du att arbeta med verksamhetsutveckling, digitalisering och IT. Du ansvarar för att leda uppdragen och ta dem vidare genom IT förvaltningen.

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, gedigna introduktion och kompetenta kollegor så erbjuds du här möjligheten att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle.


Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Business Analyst arbetar du för SSABs Supply Chain organisation inom deras globala division Special Steels. Stor del av arbetet är med fokus på att etablera en väl fungerande metod för kravledning, prioritering och testning för våra uppdrag och projekt som berör IT-förändringar. Avdelningen står inför ett stort systembyte där du förväntas bidra med din kunskap.

Resan mot att bli ett fossilfritt stålföretag pågår inom SSAB och de befinner sig i en spännande tillväxtfas. SSAB kommer att vara det första stålföretaget i världen som levererar fossilfritt stål till marknaden redan 2026. Genom SSABs satsning kan Sveriges totala koldioxidutsläpp minska med cirka 10 procent och Finlands med motsvarande 7 procent. Ambitionen är att i stort sett ta bort koldioxidutsläppen kring 2030.

 

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Som Business Analyst kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

Värt att veta

Du kommer till ett familjärt och kompetent team bestående av XXX antal systemspecialister och projektledare. Totalt på SSAB i Oxelösund är vi ca 2300 personer.

Våra förväntningar

I rollen som Business Analyst krävs att du är driven, strukturerad och kan anpassa ditt arbete efter projektens behov. Därför söker vi dig som har ett flexibelt arbetssätt och ett öga för kritiska detaljer. Det är meriterande att tidigare ha arbetat i större projekt och lätt förändringsarbete vilket har givit dig en kreativ och innovativ inställning samt en nyfikenhet för att utveckla och upptäcka. Förändringsarbetet kommer att innebära ett tätt samarbete med kollegor från olika delar av verksamheten, därför ser vi gärna att du har god kommunikativ förmåga. Kanske arbetar du idag som Affärsanalytiker eller är projektledare inom IT?

VI ser gärna att du har:

Vi ser det som extra meriterande om du har arbetat i en global organisation med engelska som koncernspråk.

Alla lediga jobb