TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Controller till Perstorp

Vill du arbeta med rapportering, analys och avstämningar? Vi söker en Business Controller till ett uppdrag i Perstorp!

TNG söker nu en Business Controller för ett längre uppdrag hos Johnson Matthey Formox i Perstorp. Vill du arbeta i en självständig och verksamhetsnära roll som Business Controller? Trivs du med att arbeta både med löpande redovisning och analys? Då är detta uppdraget för dig! Du får chans att bli del av ett samarbetsinriktat, levererande och prestigelöst team där du har ett tydligt eget ansvarsområde, men där din förmåga att hjälpa andra också kommer att värdesättas.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Jobba hemma
Jobba hemma

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du blir del av Finance Teamet bestående av 6 personer. Du kommer att rapportera till Financial Planning and Analysis Manager. Uppdraget är med placering Perstorp och det finns möjlighet att arbeta hemifrån 2-3 dagar per veckan när du blivit mer självständig i ditt uppdrag.

Detta är ett konsultuppdrag via TNG med start den 1 februari. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå till den 31 dec 2023.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet som Business Controller och med erfarenhet av löpande redovisning. Du har lätt för att navigera i system. Har du erfarenhet av SAP är det meriterande, men inget krav. Du är van att hantera och analysera data med hjälp av Excel. Då du i rollen kommer att kommunicera både på svenska och engelska söker vi dig med goda kunskaper i båda språken.

Som person är du bra på att driva ditt eget arbete framåt och trivs i en självständig roll. Du är initiativtagande och ser till att nå dina deadlines. Relationer är du bra på att bygga och har en god förmåga att kommunicera. Du motiveras av att ingå i ett arbetslag där det är naturligt att dela med sig av sina kunskaper och ta del av andras. Du är därmed jordnära och prestigelös som person.

Alla lediga jobb