TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Controller till internationellt företag

Business controller till internationellt företag i länet

För uppdrag hos kund inom industrin söker vi nu en business controller för ett utvecklande uppdrag. Uppdraget innebär att självständigt fungera som ekonomisk rådgivare till ledningsgrupp och verksamhet på din enhet.

Uppdraget beräknas starta snarast och pågår minst 6 månader. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en global verksamhet placerad ca 30 minuter utanför Örebro. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en bred roll med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag via TNG, med stora möjligheter till anställning hos kund. Förväntad start snarast möjligt.

Du arbetar som konsult via TNG under uppdragstiden, där du självklart omfattas av kollektivavtalets villkor för försäkringar, lön och semester samt förmåner såsom friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbete. Du är en van användare av affärssystem, gärna SAP, samt Excel. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du analytisk, strukturerad och pedagogisk samt har lätt för att knyta kontakt med nya människor. Du trivs i en drivande och självständig roll med många kontaktytor och motiveras av att arbeta affärsnära. För att passa i rollen behöver du ha koll på detaljerna samtidigt som du har ett helhetsperspektiv och förståelse för beroendena inom organisationen.

Alla lediga jobb