TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Controller till Scandinavian Biogas

Scandinavian Biogas söker en Business controller med starkt intresse för affärsutveckling.

Vill du vara med och förändra energibranschen genom att bidra till en hållbar miljö? Har du ett starkt intresse för siffror och analyser och vill bli en del av en snabbväxande och framåtblickande organisation? Scandinavian Biogas är ett entreprenöriellt företag som är i stark tillväxt och behöver rekrytera en controller som fungerar som länken mellan verksamheten och ekonomifunktionen. Fokus ligger på ekonomisk uppföljning av stora och små energiprojekt. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Scandinavian Biogas är en av Nordens största privata producenter av biogas. Våra huvudsakliga produkter är biogas som används vid framställning av värme, drivmedel och biogödsel. Vårt fokus ligger på marknader i Norden och Sydkorea. Scandinavian Biogas ekonomiavdelning har en viktig och central roll i bolagets affärsutveckling. Som Business Controller får du därmed en verksamhetsnära roll där ditt arbete direkt bidrar till ekonomiska beslut och resultat. Här får du ett omväxlande jobb där du jobbar nära verksamheten med stor möjlighet till påverkan. Dessutom får du trevliga kollegor som har roligt på jobbet! Välkommen till en ansvarsfull verksamhet som drivs av att bidra till en snabbare omställning till fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle.

 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker just nu en Business Controller och letar efter dig som vill komma till ett expansivt företag präglat av entreprenörsanda och stark tillväxt. Du kommer arbeta med utveckling och förvaltning av energiprojekt i form av finansiell modellering, rapportering och planering. Då verksamheten befinner sig i en expansiv fas kommer du bidra till att förbättra rutiner kring ditt eget arbete.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta nära VD och CFO och vara ett viktigt stöd för hela verksamheten i ekonomiska frågor. Din placering är på vårt Huvudkontor som finns i fina, centralt belägna lokaler. Våra biogasanläggningar finns på flera platser runtom i Stockholm och du kommer få möjlighet till att besöka verksamheter på plats. I Linköping finns vårt analytiska laboratorium som du också kommer ha kontakt och samarbete med. 
Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande, gärna med inriktning finansiering eller redovisning. Du har 3-5 års arbetslivserfarenhet som Business Controller varav ett par års erfarenhet av att jobba med projekt i en verksamhet i tillväxt. Vi ställer höga krav på engagemang och initiativförmåga - i gengäld får du stora utvecklingsmöjligheter och frihet att påverka rollen. Du brinner för att förbättra processer som bidrar till ökad lönsamhet. Som person har du ett utpräglat affärssinne, du är analytisk och noggrann. Du är en initiativtagande person med starkt driv och vill hela tiden utvecklas och ta ett ökat ansvar. Du är en lagspelare med starka kommunikativa färdigheter.
Du har goda IT kunskaper och behärskar MS Excel mycket väl. I övrigt har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Alla lediga jobb