TNG
Business Controller till Scandinavian Biogas

Business Controller till Scandinavian Biogas

Scandinavian Biogas söker en Business controller med starkt intresse för affärsutveckling.

Arbetsgivare Scandinavian Biogas Fuels AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-04
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Dana Jennerström
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Scandinavian Biogas söker en Business controller med starkt intresse för affärsutveckling.

Vill du vara med och förändra energibranschen genom att bidra till en hållbar miljö? Har du ett starkt intresse för siffror och analyser och vill bli en del av en snabbväxande och framåtblickande organisation? Scandinavian Biogas är ett entreprenöriellt företag som är i stark tillväxt och behöver rekrytera en controller som fungerar som länken mellan verksamheten och ekonomifunktionen. Fokus ligger på ekonomisk uppföljning av stora och små energiprojekt. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Scandinavian Biogas är en av Nordens största privata producenter av biogas. Våra huvudsakliga produkter är biogas som används vid framställning av värme, drivmedel och biogödsel. Vårt fokus ligger på marknader i Norden och Sydkorea. Scandinavian Biogas ekonomiavdelning har en viktig och central roll i bolagets affärsutveckling. Som Business Controller får du därmed en verksamhetsnära roll där ditt arbete direkt bidrar till ekonomiska beslut och resultat. Här får du ett omväxlande jobb där du jobbar nära verksamheten med stor möjlighet till påverkan. Dessutom får du trevliga kollegor som har roligt på jobbet! Välkommen till en ansvarsfull verksamhet som drivs av att bidra till en snabbare omställning till fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker just nu en Business Controller och letar efter dig som vill komma till ett expansivt företag präglat av entreprenörsanda och stark tillväxt. Du kommer arbeta med utveckling och förvaltning av energiprojekt i form av finansiell modellering, rapportering och planering. Då verksamheten befinner sig i en expansiv fas kommer du bidra till att förbättra rutiner kring ditt eget arbete.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ta fram budget-, prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser, inkl. projektanalyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
  • Utveckla rapportering och nyckeltal
  • Stöd till affärsområdeschefer, Projektutvecklare, Projektförvaltare samt ledningsgrupp och VD

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta nära VD och CFO och vara ett viktigt stöd för hela verksamheten i ekonomiska frågor. Din placering är på vårt Huvudkontor som finns i fina, centralt belägna lokaler. Våra biogasanläggningar finns på flera platser runtom i Stockholm och du kommer få möjlighet till att besöka verksamheter på plats. I Linköping finns vårt analytiska laboratorium som du också kommer ha kontakt och samarbete med. 
Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande, gärna med inriktning finansiering eller redovisning. Du har 3-5 års arbetslivserfarenhet som Business Controller varav ett par års erfarenhet av att jobba med projekt i en verksamhet i tillväxt. Vi ställer höga krav på engagemang och initiativförmåga - i gengäld får du stora utvecklingsmöjligheter och frihet att påverka rollen. Du brinner för att förbättra processer som bidrar till ökad lönsamhet. Som person har du ett utpräglat affärssinne, du är analytisk och noggrann. Du är en initiativtagande person med starkt driv och vill hela tiden utvecklas och ta ett ökat ansvar. Du är en lagspelare med starka kommunikativa färdigheter.
Du har goda IT kunskaper och behärskar MS Excel mycket väl. I övrigt har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Scandinavian Biogas Fuels AB

Scandinavian Biogas Fuels AB

Scandinavian Biogas hjälper kunder och samarbetspartners med det som vi är bäst på, att utforma och driva biogasanläggningar med hög resurs- och energieffektivitet. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med att öka effektiviteten i alla våra anläggningar. Vår kärnkompetens är att utveckla koncept för resurseffektiva, högbelastade, stabila processer där organiskt avfall och restprodukter används som substrat. Vi äger eller samäger de biogasanläggningar vi utformar och driver och tillför värde genom vår kvalificerade kompetens inom biogasområdet. Vi är en nordisk organisation där Scandinavian Biogas Fuels International AB är moderbolaget, med dotterbolag i Sverige, Norge och Sydkorea.
För mer information se: www.scandinavianbiogas.com

Arbetsgivare Scandinavian Biogas Fuels AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-04
Dana Jennerström
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Holländargatan 21A