TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business controller till Stockholm

Vi söker en erfaren och kommunikativ business controller till vår kund i Stockholm!

Har du tidigare erfarenhet som business controller och är redo att ta dig an ett nytt uppdrag? Nu söker vi en business controller till vår kund för en tidsbegränsad period på grund av föräldraledighet. Här erbjuds varierande arbetsuppgifter i ett engagerat team. Läs vidare om denna spännande möjlighet och ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag med start 2023-06-01 som pågår till och med 2024-08-31. Vår kund söker en erfaren controller för att förstärka sitt team på ekonomienheten under en tidsbegränsad period på grund av föräldraledighet. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat team som består av 5 personer.

Din huvudsakliga uppgift blir att stödja den operativa verksamheten genom att genomföra analyser och rapportering i samband med bokslut, samt att upprätta budgetar och prognoser. Du kommer även att ansvara för rapportering och analys av KPI:er och segment, samt att ta fram presentationer till ledningsgruppen och styrelsen. Du kommer också att vara delaktig i implementeringen av ett nytt budgetverktyg under hösten 2023.

Våra förväntningar

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som controller och har tidigare erfarenhet av redovisningsarbete. Vi söker dig som har en stark förmåga att navigera i system och digitala verktyg, och har ett genuint intresse för detta område. Du är också en fena på att skapa PowerPoint-presentationer och på att arbeta i Excel samt känner dig bekväm med att tala inför publik. Vidare är du kommunikativ, strukturerad, lösningsorienterad och gillar att ta initiativ till förbättringar.

Det är meriterade om du har kunskap och erfarenhet av arbete i UBW/Agresso samt kunskaper av Hypergene eller liknande budgetverktyg.

Alla lediga jobb