TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Controller till Swedish Match

Gillar du resultatuppföljning, analys och ekonomisk planering? Nu söker vi en Business Controller till Swedish Match i Göteborg!

Swedish Match befinner sig i en expansiv fas och behöver förstärka finansteamet i Göteborg med en Business Controller. Lockas du av att arbeta i en börsnoterad internationell koncern med ett ansvar för Business Control Supply Chain inom vår produktion?

Du kommer i denna roll att vara en del av en högpresterande och dynamisk organisation med trivsel och engagemang högt på agendan. Swedish Match AB utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken inom produktsegmenten rökfria produkter, cigarrer samt tändprodukter.
Låter det intressant? Då ska du definitivt läsa vidare!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

När du som medarbetare kommer till Swedish Match upptäcker du snart att vi verkligen menar allvar med vår vision och våra värderingar passion, ägarskap, innovation och kvalitet. Som en del av Swedish Match förväntas du vara en engagerad, motiverad och högpresterande medspelare. Därför har vi riktigt bra förmåner och erbjuder rättvisa, marknadsmässiga löner.

Ett vinnande lag består av rätt person på rätt position. För att lyckas med det arbetar vi bland annat aktivt med jämställdhet. Hos oss jobbar därför oerhört stolta och professionella medarbetare tillsammans mot samma mål – en värld utan cigaretter. Varmt välkommen till ett vinnande lag!

6 v semester
6 v semester
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Bonus
Bonus
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Business Controller inom Finance Europe Division för vår Supply Chain arbetar du med att utveckla uppföljningen av våra fabriker i Kungälv och Göteborg. Som medlem i en av våra ledningsgrupper är du en naturlig businesspartner och stöd för chefer i organisationen.

Dina uppgifter inkluderar också:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara delaktig i arbetet med att ta fram strategier och handlingsplaner inom Supply Chain, samt medverka i olika tvärfunktionella arbeten. Störst fokus ligger på produktionsenheten i Kungälv där du också ingår i ledningsgruppen. Du har daglig kontakt med produktionschef, underhåll, teknik, beredning, lagerchef och främst med fabrikschefen.

Finansteamet som är placerat i Göteborg, består av två Business Controller och två Finance Administrator och du kommer att rapportera till vår Manager Business Control Supply Chain. Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har flera års erfarenhet som Business Controller, med erfarenhet av tillverkande verksamhet, gärna inom livsmedels-, process-, och/eller fordonsindustrin. Meriterande är om du har en utbildning som Civilekonom eller motsvarande. Du har en god kommunikativ förmåga och bör vidare ha mycket god erfarenhet av affärssystem, gärna Microsoft Dynamics AX. Du skall också ha goda kunskaper i programmen Excel och Powerpoint. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Som global aktör förutsätter vi att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du social, ambitiös, resultatfokuserad och har ett högt driv. Du har en god analytisk förmåga samt en vana att arbeta självständigt och ta egna beslut. Du är öppen för förändringar och du gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor. Du skall kunna hantera en stor mängd information för att sedan sammanställa och presentera rapporter på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Alla lediga jobb