TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Controller till TNG´s konsultnätverk

Business Controller till TNG´s konsultnätverk i Västerås, Mälardalen.

Vill du vara en betydelsefull medarbetare och göra skillnad som Business Controller i Västerås, Mälardalen? TNG rekryterar och bemannar inom tjänstemannaområden och specialiserar sig där det finns ökade kompetensbehov. Vi söker nu dig som är en initiativtagande och erfaren som Business Controller att ansluta till vårt konsultnätverk. Hos oss får du inte bara en anställning - du får en karriär och en möjlighet att utvecklas inom ditt område. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Business Controller via TNG erbjuder vi dig mer än bara ett arbete. Vi ger dig trygga anställningsvillkor, inklusive kollektivavtal via Unionen, omfattande försäkringspaket, tjänstepension, generösa semesterdagar, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Dessutom ger vi dig friheten att själv välja de uppdrag som ger dig maximal utveckling och som låter dig ha kul på jobbet varje dag. Hos TNG är vi stolta över att vara en arbetsgivare som värdesätter våra medarbetares välbefinnande och professionella utveckling.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Jobba hemma
Jobba hemma

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter kommer variera beroende på vilket uppdrag vi matchar dig mot men några exempel kan vara att: 

Värt att veta

TNG är en ledande aktör inom rekrytering, bemanning och interimslösningar. Vi specialiserar oss på områden där efterfrågan på kompetens är hög, inklusive teknik- och ingenjörsrekrytering, IT-rekrytering och chefsrekrytering. Dessutom erbjuder vi rekryteringsutbildningar för chefer och HR-specialister för att främja en mer inkluderande och hållbar arbetsmarknad. Vår vision är att vara en pålitlig partner för våra kunder och en karriärmöjlighet för våra medarbetare.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet som Business Controller och med erfarenhet av löpande redovisning. Du har lätt för att navigera i system. Har du erfarenhet av SAP är det meriterande, men inget krav. Du är van att hantera och analysera data med hjälp av Excel. Då du i rollen kommer att kommunicera både på svenska och engelska söker vi dig med goda kunskaper i båda språken.

Som person är du bra på att driva ditt eget arbete framåt och trivs i en självständig roll. Du är initiativtagande och ser till att nå dina deadlines. Relationer är du bra på att bygga och har en god förmåga att kommunicera. Du motiveras av att ingå i ett arbetslag där det är naturligt att dela med sig av sina kunskaper och ta del av andras. Du är därmed jordnära och prestigelös som person.

Alla lediga jobb