TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Controller till Unicef Stockholm

UNICEF Stockholm söker en kommunikativ och erfaren Business Controller för ett konsultuppdrag. Sök redan idag!

Är du idag Business Controller och vill jobba inom en organisation som gör skillnad på riktigt? UNICEF i Stockholm söker nu en erfaren Business Controller för ett konsultuppdrag på 6 månader med start i mitten av November. I ditt uppdrag blir du en viktig pusselbit där du datadrivet kommer att hjälpa medarbetare i organisationens alla avdelningar med ökad affärsmässighet vid beslut och prioriteringar. Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

UNICEF skapar en bättre värld för alla barn, här får du en möjlighet att få vara en del av det och göra skillnad. Som Business Controller på UNICEF erbjuds du en viktig roll där ett av dina främsta uppdrag kommer vara att ansvara för uppföljning, analys och prognos. Du erbjuds flextid, hybrid och fina lokaler i Stockholm City.

Du kommer tillhöra ett team om 6 personer och rapporterar till ekonomi chefen.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Business Controller ansvarar du för uppföljning av resultat tillsammans med de olika avdelningarna. Du arbetar datadrivet med att hjälpa medarbetare i organisationens alla avdelningar med ökad affärsmässighet vid beslut och prioritering. Ditt huvudfokus är att assistera organisationens avdelningar till rätt beslut och att kunna identifiera problem och lyfta trender som går åt fel håll. Ett av dina främsta uppdrag är att ansvara för uppföljning, analys och prognos. 

 

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via TNG. Start sker efter överenskommelse, med önskemål i mitten av november och pågår till sista juni 2023.

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen behöver du ha en förmåga att adressera problem och kunna anpassa kommunikationen utifrån den du möter. Du har en hög social kompetens, är noggrann i ditt utförande, analytisk och självgående.

Du har en magisterexamen inom ekonomi och har god arbetslivserfarenhet som Business Controller.

 

 

Alla lediga jobb