TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Controller till uppdrag i Västerås

Är du en Business Controller som är redo att ta ansvar för flera mindre projekt? Vi söker Business Controller till kund i Västerås

Söker du en spännande utmaning där du kan göra skillnad och påverka resultatet? Är du redo att stödja flera mindre projekt, påverka kommersiella förhandlingar och hantera ekonomiska aspekter med precision? Har du dessutom några års erfarenhet som Business Controller? Då kan det vara dig vi söker till uppdraget som Project Business Controller till kund i Västerås.

Välkommen med din ansökan redan idag, urvalet sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Du förväntas stödja Senior Project Manager i finansiella och kommersiella frågor, leda upp till fem mindre projekt samtidigt, hjälpa anbudsansvarig med ekonomiska aspekter, delta i kommersiella förhandlingar, och bidra till lokal riskgranskning. Kunden är placerad i Västerås och uppdraget är på heltid under 6 månader med start från 1 oktober.

Du kan arbeta som konsult hos TNG eller anställas som underkonsult med ditt egna bolag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden

Värt att veta

Placeringsort är i Västerås och det finns möjlighet till viss del distansarbete. Under uppdragstiden kommer du att vara anställd av TNG.

Våra förväntningar

Vi söker någon med en kandidatexamen inom ekonomi, redovisning eller företagsekonomi, tillsammans med 3-5 års arbetslivserfarenhet inom business controlling, idealiskt från ett globalt företag. Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, är ett krav. För att lyckas i rollen behöver du utmärkta analytiska och redovisningsmässiga färdigheter samt goda kunskaper i SAP och avancerad MS Excel.Du förväntas vara självgående och målinriktad, och du kan arbeta både självständigt och som en del av ett team.

Alla lediga jobb