TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Controller till uppdrag i Västerås

Är du en Business Controller som är redo att ta ansvar för flera mindre projekt? Vi söker Business Controller till kund i Västerås

Söker du en spännande utmaning där du kan göra skillnad och påverka resultatet? Är du redo att stödja flera mindre projekt, påverka kommersiella förhandlingar och hantera ekonomiska aspekter med precision? Har du dessutom några års erfarenhet som Business Controller? Då kan det vara dig vi söker till uppdraget som Project Business Controller till kund i Västerås.

Välkommen med din ansökan redan idag, urvalet sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Du förväntas stödja Senior Project Manager och anbudsansvarig i finansiella och kommersiella frågor samt delta i kommersiella förhandlingar. Kunden är placerad i Västerås och uppdraget är på heltid under minst 12 månader och önskad start är omgående.

Du kan arbeta som konsult hos TNG eller anställas som underkonsult med ditt egna bolag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Jobba hemma
Jobba hemma

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Placeringsort är i Västerås och det finns möjlighet till distansarbete. Under uppdragstiden kommer du att vara anställd av TNG.

Våra förväntningar

Vi söker någon med kandidatexamen inom ekonomi, redovisning eller företagsekonomi, med några års arbetslivserfarenhet inom business controlling. Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift, är ett krav. För att lyckas i rollen behöver du goda kunskaper i SAP och avancerad MS Excel. Du förväntas vara analytisk,  självgående och målinriktad, och du kan arbeta både självständigt och som en del av ett team.

Alla lediga jobb