TNG
Business Controller till vår kund Göteborg

Business Controller till vår kund Göteborg

Gillar du resultatuppföljning, analys och ekonomisk planering? Nu söker vi en business controller till vår kund i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-15
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Emelie Lämhed
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Gillar du resultatuppföljning, analys och ekonomisk planering? Nu söker vi en business controller till vår kund i Göteborg!

Har du ett affärsmässigt fokus och drivs av möjligheten att stötta en verksamhet? Här får du som erfaren business controller bidra med entreprenörsanda och affärsmässighet där lönsamhet står i fokus!

Vår kund är ett av Europas ledande företag inom teknisk kontroll och befinner sig i ett expansivt skede. Personalen är deras viktigaste resurs och det är deras kompetenta ledare och medarbetarna som för dem framåt. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Idag är dem ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch med ca 45 000 medarbetare i 60 länder. Deras ledord är säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet. Med innovativa tjänster bidrar dem till ökad säkerhet världen över.

Konsultuppdraget är på heltid och du förväntas påbörja uppdraget så snart som möjligt under december månad. Detta är en interimslösning då kunden har ett tillfälligt behov som troligtvis sträcker sig upp emot 6 månader eller längre.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Business Controller arbetar du mot ett av kundens fyra bolag riktat mot industrin. Du kommer att arbeta för att verksamheten leds och utvecklas i linje med företagets affärsidé, mål, vision och policys samt mot upprättande av affärs- och utvecklingsplaner.

Arbetsuppgifter innehåller bland annat:

  • Analysera och följa upp verksamheten samt nyckeltalsuppföljning
  • Stödja verksamheten i ekonomiska frågor och verksamhetsfrågor
  • Intern rapportera löpande till VD, LG och chefer
  • Ansvara för den interna budgetprocessen och löpande prognoser
  • Analysera och genomföra förbättringar
  • Att lagar och krav följs och att nya rutiner och krav implementeras på lämpligt sätt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta nära hela verksamheten och bidra i arbetet kring analys, internrapportering och uppföljning av intäkter, lönsamhet och underliggande KPI:er. Du är ansvarig för ett Business Intelligence-system samt för att bygga och förädla arbetet med internrapportering, dataanalys och beslutsstöd.

Du kommer tillhöra ett team om åtta personer som är placerade på kontoren i Göteborg och Solna. Du rapporterar till ekonomichef samt till Tyskland. Tjänsten innefattar en del resor.

Detta är en interimsuppdrag och vi söker dig som vill vara underkonsult och snabbt kan komma in ett nytt uppdrag.

Är det så att du hellre vill bli anställd på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss. Därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Detta innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har:

  • En universitetsexamen inom ekonomi eller liknade
  • Flera års erfarenhet inom liknade roller som controller, ekonom eller finance manager
  • Hanterat budget, prognos och analysarbete i en stöttande roll
  • Kunskaper inom redovisning är meriterande likväl som erfarenhet från tjänsteindustrin.


Som person är du affärsorienterad, analytiskt lagd och prestigelös. Du är självgående, strukturerad och noggrann samt har en förmåga att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs i en stöttande roll och har en stark vilja att effektivisera och förbättra. Vi ser att du har ett stort fokus på samarbete och du förstår vikten av god kommunikation. Då vår kund är en internationell arbetsgivare behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal samt skrift. Rollen är affärsorienterad samt analytisk och du förväntas bidra med insikter och korrekt data för beslut.

 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-15
Emelie Lämhed
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16