TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till Swedbank Autoplan i Stockholm

Gillar du projektledning och har intresse för digitalisering? Sök rollen som Business Developer till Swedbank AutoPlan redan idag!

Vill du driva och utveckla nuvarande och framtida affär som Projektledare / Business Developer på Swedbank AutoPlan i en bred och koordinerande roll? En spännande roll för dig med intresse och/eller erfarenhet av projektledning och IT som vill utvecklas vidare i en dynamisk och spännande organisation.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Business Developer / Projektledare på Swedbank AutoPlan, som erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige, kommer du att ha en viktig och betydelsefull roll hos en av Sveriges storbanker. 

Du blir en del av ett tight projektteam om 4 personer med ansvar för implementeringen av en ny plattform där du är den sammanhållande länken. Här får du möjighet att växa - både som person och i din yrkesroll!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Business Developer / Projektledare på Swedbank AutoPlan kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult på TNG. Och givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavatal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Konsultuppdraget är på heltid och pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Kontorstider måndag till fredag 08.30 - 17.00. Tänkt start är i mitten av augusti 2021.

Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

För rollen som Business Developer / projektledare på Swedbank AutoPlan söker vi dig som:

Som person är du framåt och flexibel. Du gillar att komma med egna idéer och är en stor vän av ordning och struktur vilket behövs med konktaktytor, parallella arbetsuppgifter och projekt i rullning. Du trivs med att vara självgående och är den typen av person som får saker och ting att hända. Vi tror också att du drivs av möjligheten att utvecklas personligt och professionellt. 

Alla lediga jobb