TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Developer Swedbank AutoPlan Stockholm

Gillar du projektledning och har intresse för digitalisering? Sök rollen som Business Developer till Swedbank AutoPlan redan idag!

Är du nyexaminerad eller är du snart klar med din högskoleexamen? Då kanske du vill du driva och utveckla nuvarande och framtida affär som Business Developer på Swedbank AutoPlan i en bred och koordinerande roll? En spännande roll för dig med intresse och/eller erfarenhet av projektledning och IT som vill utvecklas vidare i en dynamisk och spännande organisation.

Ditt anställningserbjudande

Som Business Developer på Swedbank AutoPlan, som erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige, kommer du att ha en viktig och betydelsefull roll hos en av Sveriges storbanker.

Du blir en del av ett tight projektteam om 6 personer som dagligen supporterar organisationen med rapporter, statistik och IT-setuper för t.ex. e-fakturering till kunder m.m. Här får du möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Business Developer på Swedbank AutoPlan kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

Värt att veta

Du kommer arbeta som konsult på TNG. Och givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.
Konsultuppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och pågår till 30 september 2023 med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Om du önskar har du möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

Våra förväntningar

För rollen som Business Developer på Swedbank AutoPlan söker vi dig som:

Som person är du framåt och flexibel. Du gillar att komma med egna idéer och är en stor vän av ordning och struktur vilket behövs med många kontaktytor, parallella arbetsuppgifter och projekt i rullning. Du trivs med att vara självgående och är den typen av person som får saker och ting att hända. Vi tror också att du drivs av möjligheten att utvecklas både personligt och professionellt.

Alla lediga jobb