TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsutvecklare till PostNord

Postnord utökar sitt team och söker nu en Business Developer / affärsutvecklare. Välkommen att söka redan idag!

Vill du vara en del av en dynamisk och föränderlig miljö på Nordens största logistikföretag? Vill du arbeta i en affärsdriven position där du har en nyckelroll i att identifiera strategiska affärsidéer som utvecklar starka intäktsströmmar inom PostNord? Har du tidigare erfarenhet som Affärsutvecklare, Strategikonsult, Investment Manager eller liknade och drivs av att arbeta med nya affärsidéer och innovativa lösningar?

Då kan det här vara jobbet för dig!

Ditt anställningserbjudande

Som Business Developer på PostNord kommer du att identifiera och utveckla framtida innovativa intäktsströmmar för PostNord Group – både med nuvarande affär och framtida affärsmöjligheter i åtanke. Du kommer ha ett relativt fritt arbete där du dels kommer jobba långsiktigt med att identifiera trender och bygga nätverk för att sedan kunna göra analyser och skapa rena business case.

Du kommer till en bransch som gått genom en stor omställning både långsiktigt med förändrade kundmönster och på kortare sikt på grund av pandemins effekter. Behovet av innovation är stort och avdelningen har VDs fulla förtroende för att verkligen satsa på innovation och nytänkande.

Din närmsta chef  har en bred internationell näringslivserfarenhet med erfarenhet från ledande befattningar och ett starkt kontaktnätverk som kommer kunna ge dig många värdefulla ingångar i affärslivet, i både det svenska och internationella näringslivet. Du kommer få tillgång till konferenser och nätverksträffar som kan ge dig nyttiga erfarenheter för resten av din karriär. Inom PostNord kommer du också jobba med många kompetenta specialister med stort kunnande i en internationell miljö med många olika kulturer.

Du kommer till ett stabilt bolag med ett rekordår i ryggen som har både de finansiella musklerna och uthålligheten för innovation.

Du ska må bra.
PostNord är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på sina anställda som på sina kunder. De erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets-och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom deras egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos dom finns det goda utvecklings-och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Konferensresor
Konferensresor

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Business Developer kommer du att ingå i ett litet team vars uppgift är att identifiera nya intäktströmmar för PostNord att satsa på. Det kan innebära att hitta potentiella partnerskap eller andra satsningar där PostNord redan finns och kan bli bättre eller där PostNord bör finnas i framtiden.

Din uppgift blir att dels hålla dig ajour och scanna marknaden efter trender men också att identifiera och presentera nya business case. För rätt person kan det sedan finnas möjlighet att utvecklas i en ledande befattning för affärsområden som ledningen vill satsa vidare på.

I rollen ingår det att:

Värt att veta

Du utgår från huvudkontoret i Solna och rapporterar till Head of Business Development. Tjänsten startar så snart rätt person kan börja.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har arbetat med analys- och intäktsgenererande affärsutveckling och känner nu att du är redo för en ny utmaning. Du har kanske arbetat med affärsutveckling eller M&A på ett större bolag eller jobbar just nu på ett managementbolag som strategikonsult eller Investment Manager på ett PE/VC bolag. Du vill ta klivet till att själv ansvara för affärs- och intäktsdrivande utvecklingsprojekt. Du har en god analytisk förmåga och en gedigen förståelse för affärsutveckling.

Du intresserar dig för långsiktiga trender och ny teknik och hur nya problem som uppstår kan lösas på innovativa sätt. Som person är du strukturerad och kommunikativ, drivs av utmaningar och komplexa leveranser.

I rollen krävs det mycket goda kunskaper i engelska och att du behärskar ett nordiskt språk flytande i tal och skrift. 

 

 

Alla lediga jobb