TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Development Manager, Kamstrup AB

Vi söker en Business Development Manager inom försäljning till Kamstrup i Sverige. Läs mer nedan.

Trivs du i en entreprenöriell, kundorienterad roll där du jobbar med affärsutveckling? Har du erfarenhet av att utveckla, bygga och implementera nya digitala tjänster inom teknisk försäljning? Vi söker nu efter en Business Development Manager till Kamstrup AB vars kontor ligger i Täby, strax norr om Stockholm. I denna roll som Business Development Manager har du chansen att spela en avgörande roll i Kamstrups fortsatta utveckling och försäljning av nya digitala och operationella tjänster till energibolag. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Business Development Manager får du ett utmanande och mångsidigt jobb i en internationell och innovativ organisation som varje dag strävar efter att säkerställa drift och optimering av världens vatten-, värme- och energiresurser, där du blir en del av Kamstrups säljteam som består av 15 kompetenta kollegor. 

Hos Kamstrup finns flexibel arbetstid och flera andra förmåner, inklusive friskvårdsbidrag, bonus och träningstimme.

Tjänstebil
Tjänstebil
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Business Development Manager kommer du ha övergripande ansvar för att utveckla mervärdestjänster tillsammans med utvalda nyckelkonton i Sverige, samt stödja säljteamet att utveckla mervärdesförsäljning till befintliga kunder på marknaden. Du kommer att ha ett nära samarbete med projekt- och produktledning i Sverige, samt högsta ledningen på HQ för att bygga och implementera dessa nya tjänster.

Dina ansvarsområden:

Värt att veta

Som Business Development Manager hos Kamstrup blir du såklart en central del av försäljningsorganisationen i Sverige men du blir också en del av ett internationellt team som arbetar med service och affärsutveckling i Tyskland, Danmark och Holland. 

Din onboarding kommer ske i både Sverige och Danmark och det förekommer resor i tjänsten. 
Du utgår från ditt hem eller från Kamstrups kontor i Täby, Karlskrona eller Umeå. Tänkt start är så snart rätt person kan vara på plats.
 

Våra förväntningar

För att vara aktuell för denna roll är det ett krav att du har: 


Utöver ovanstående, lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är relationsskapande och att du trivs i en utåtriktad och entreprenöriell roll. Du är lyhörd och kan relatera till våra kunders behov, för att sedan förvandla denna kunskap till konkurrenskraftiga lösningar för både kunder och Kamstrup. Du har förmågan att hålla presentationer med väldigt hög kvalitet, och du är villig att göra det lilla extra för att säkerställa att kunderna får den bästa upplevelsen. Du är också ansvarstagande samt strukturerad, och det kommer naturligt för dig att behålla överblicken i en hektisk arbetsmiljö med flera pågående projekt. Med ditt starka intresse för teknik drivs du också av ambitionen att ständigt öka dina kunskaper och bli en nyckelaktör i ett globalt företag. 

Alla lediga jobb