TNG
Business Development Representative Blue Prism

Business Development Representative Blue Prism

Brinner du för kundmötet och försäljning? Ta möjligheten att utveckla dina kunskaper inom försäljning hos Blue Prism i Stockholm!

Arbetsgivare Blue Prism
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-09-02
6 v semester 6 v semester
Bonus Bonus
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Cilla Lennér
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Brinner du för kundmötet och försäljning? Ta möjligheten att utveckla dina kunskaper inom försäljning hos Blue Prism i Stockholm!

Som Business Development Representative på börsnoterade samt multinationella Blue Prism, leverantören av världens mest framgångsrika mjukvara för en ”digital workforce”, söker vi dig som vill lägga grunden för nya lyckade kundsamarbeten Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Blue Prism är ett globalt expansivt företag som erbjuder en mjukvara som driver förändring, utmanar existerade processer och arbetssätt samt växer kraftigt i Norden. Nyckeln till framgången är våra medarbetare som sporras av stora mål och vår kultur som drivs av framåtanda, engagemang och gemenskap!
Som Business Development Representative på Blue Prism i Stockholm får du en betydelsefull roll på ett innovativt och agilt företag i framkant inom Robotic Process Automation där du har stort fokus på nykundsbearbetning och utgående samtal. Du får möjligheten att utvecklas vidare inom försäljning, bredda ditt professionella nätverk och fördjupa dig inom ett nytt hett område.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Business Development Representative kommer merparten av din arbetstid förläggas på utgående samtal och säkerställa att säljarna får ett antal väl genomarbetade och förberedda leads som de kan fortsätta att bearbeta. Du kommer även hitta och utveckla kvalificerade leads och vara den som skapar den viktiga första kontakten med potentiella nya kunder.

Detta innebär:

 • Nykundsbearbetning genom prospektering, utgående samtal och uppföljning av kvalificerade leads.
 • Kvalificera leads mot fastställda kriterier innan de skickas vidare till Account Managers.
 • Bygga relationer med relevanta kontaktpersoner hos potentiella kunder/köpgrupper via e-post, telefon, sociala medier, LinkedIn.
 • Bearbeta inkommande leads via telefon, e-post och sociala medier.
 • Säkerställa att kundlöften och svarstider uppfylls.
 • Leverera veckostatistik på inbokade möten, genomförda samtal, touchpoints etc.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget sitter i fräscht kontorshotell mitt i centrala Stockholm och tillsammans är ni 11 personer i säljteamet där du rapporterar till Head of International BDRs med placering i London.
Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning och tillsätts så snart rätt person är på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker är orädd, driven och resultatorienterad. Du har ett intresse och en passion för ny teknologi och vill fortsätta utvecklas inom detta område. Du motiveras av utmaningar och tar dig an dem med positivitet och ihärdighet. Du känner dig bekväm i att ta kontakt med personer på alla nivåer i en organisation och kommunicerar flytande i tal och skrift, på både svenska och engelska.

För att lyckas i din roll som Business Development Representive tror vi att du har:

 • Ett par års erfarenhet av samma eller en liknande roll med mycket kundkontakt.
 • Erfarenhet av B2B.
 • Kännedom / kunskap i olika affärsystem t.ex. Salesforce.
 • Kännedom / kunskap i olika säljverktyg såsom SalesLoft och LinkedIn Sales Navigator.
 • Kännedom /kunskap om sociala medier verktyg för att t.ex. kunna identifiera köpgrupper eller intressanta events.
 • Mycket god planerings- och organisationsförmåga.
 • En akademisk utbildning eller annan utbildning inom sälj, marknad eller IT.
Blue Prism

Blue Prism

I denna digitala era där disruptiva start-ups ständigt förändrar olika marknader, överlever bara de mest agila och innovativa företagen. Vi på Blue Prism är pionjärer inom Robotic Process Automation (RPA), som utvecklats och blivit det pålitliga och säkra intelligenta automatiseringsvalet för Fortune 500-företag och offentlig sektor. Vi erbjuder ihopkopplad RPA, stödd av Digital Exchange (DX) app store – och gifter internt entreprenörskap med kraften från crowdsourcing innovation. Blue Prisms anslutna RPA kan automatisera och utföra missionskritiska processer, vilket gör att dina medarbetare får friheten att fokusera på mer kreativt och meningsfullt arbete. Mer än 1 300 globala kunder utnyttjar idag Blue Prisms digitala arbetskraft, vilket ger deras medarbetare möjlighet att automatisera miljarder transaktioner, samtidigt som de återför hundratals miljoner arbetstimmar tillbaka till verksamheten. Besök www.blueprism.com för att lära dig mer om Blue Prism (AIM: PRSM).

Arbetsgivare Blue Prism
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-02
Cilla Lennér
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Norrlandsgatan 10