TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Development Representative Blue Prism

Brinner du för kundmötet och försäljning? Ta möjligheten att utveckla dina kunskaper inom försäljning hos Blue Prism i Stockholm!

Som Business Development Representative på börsnoterade samt multinationella Blue Prism, leverantören av världens mest framgångsrika mjukvara för en ”digital workforce”, söker vi dig som vill lägga grunden för nya lyckade kundsamarbeten Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Blue Prism är ett globalt expansivt företag som erbjuder en mjukvara som driver förändring, utmanar existerade processer och arbetssätt samt växer kraftigt i Norden. Nyckeln till framgången är våra medarbetare som sporras av stora mål och vår kultur som drivs av framåtanda, engagemang och gemenskap!
Som Business Development Representative på Blue Prism i Stockholm får du en betydelsefull roll på ett innovativt och agilt företag i framkant inom Robotic Process Automation där du har stort fokus på nykundsbearbetning och utgående samtal. Du får möjligheten att utvecklas vidare inom försäljning, bredda ditt professionella nätverk och fördjupa dig inom ett nytt hett område.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Business Development Representative kommer merparten av din arbetstid förläggas på utgående samtal och säkerställa att säljarna får ett antal väl genomarbetade och förberedda leads som de kan fortsätta att bearbeta. Du kommer även hitta och utveckla kvalificerade leads och vara den som skapar den viktiga första kontakten med potentiella nya kunder.

Detta innebär:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget sitter i fräscht kontorshotell mitt i centrala Stockholm och tillsammans är ni 11 personer i säljteamet där du rapporterar till Head of International BDRs med placering i London.
Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning och tillsätts så snart rätt person är på plats.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker är orädd, driven och resultatorienterad. Du har ett intresse och en passion för ny teknologi och vill fortsätta utvecklas inom detta område. Du motiveras av utmaningar och tar dig an dem med positivitet och ihärdighet. Du känner dig bekväm i att ta kontakt med personer på alla nivåer i en organisation och kommunicerar flytande i tal och skrift, på både svenska och engelska.

För att lyckas i din roll som Business Development Representive tror vi att du har:

Alla lediga jobb