TNG
Business Intelligence HeidelbergCement i Stockholm

Business Intelligence HeidelbergCement i Stockholm

Nu söker vi en ny BI-medarbetare till HeidelbergCements rapporteringsavdelning, sök redan idag!

Arbetsgivare HeidelbergCement Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-13
Flextid Flextid
Centralt kontor Centralt kontor
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Hendrik Christiansson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en ny BI-medarbetare till HeidelbergCements rapporteringsavdelning, sök redan idag!

Har du jobbat inom Business Intelligence och vill nu testa dina erfarenheter i en ny branch? Har du arbetat med att göra rapporter och se över processflödet? Nu söker vi dig som vill ansluta till HeidelbergCement i Marievik i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HeidelbergCements byggmaterial och lösningar står för en viktig del av utvecklingen. Vi bygger på 150 års erfarenhet och fortsätter att lägga grunden för vår framtid genom att leverera hållbara material till byggandet av bostadshus, infrastruktur, kommersiella och industriella byggnader.

I fokus för våra handlingar ligger vårt ansvar för miljön. Vi vill vara ledande i branschen på vägen mot klimatneutralitet. Vi levererar långsiktiga ekonomiska resultat genom verksamhetsoptimering, engagemang och öppenhet för förändring.

Du kommer att ingå i region Northern Europe som innefattar Sverige, Norge, Danmark, Island och Baltikum.I rollen som Reporting Specialist kommer du in i en nystartad enhet där du får vara med och påverka både arbetssätt och rutiner. Du kommer att ha mycket frihet under ansvar och en chef som kommer stötta dig för att du ska lyckas i ditt uppdrag. HeidelbergCement är en koncern som månar om och kompetensutvecklar sin personal.

Vi satsar nu mycket resurser på att förbättra rapporteringsflödet och ser fram emot att finna rätt person i rollen som Reporting Specialist.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Reporting specialist kommer du att medverka i utvecklingen av en ny rapportstruktur för region Northern Europe med fokus på digitalisering och förbättrade beslutsunderlag. I början kommer du att jobba mycket med att förstå verksamheten och utveckla relevanta rapporter för att med tiden gå över till att underhålla och förbättra den framarbetade strukturen. Du kommer jobba nära lokal och global IT, controllers, affärsområdeschefer och Shared Service Centre.

Din huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

  • Kravställa design för relevanta vyer i datalager.
  • Utveckla intuitiva rapporter, främst Tableau och SAP BO Analysis
  • Säkerställa rapporternas kvalitet
  • Incidenthantering vid fel i rapporterna
  • Ha kontakt med resten av koncernen för att lära av "best practice".
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och startar när rätt person kan vara på plats. Den är placerad i Marievik, Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ekonomisk eller IT-inriktad högskoleexamen. Vi ser att du arbetat med rapportering till chefer och utvecklat rapporter i något av de större BI-verktygen, exempelvis Tableau. Erfarenhet av SAP BO Analysis, skapat frågor mot datalager och kunskap inom redovisning och controlling är meriterande.

Som person är du nyfiken och har lätt att skapa interna kontakter och att finna konstruktiva lösningar på såväl stora som små utmaningar. Du är strukturerad och kan omprioritera när behovet uppstår och vill gärna arbeta i en organisation med öppenhet för utveckling och som drivs av arbetet med ständiga förbättringar. Du har ett intresse för hur IT-verktyg kan användas för att förbättra organisationen. Eftersom engelska är bolagets koncernspråk är det ett krav att du behärskar engelska både i tal och skrift.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

 

 

HeidelbergCement Sweden AB

HeidelbergCement Sweden AB

HeidelbergCement är en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 53 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder.

Region Northern Europe omfattar produktion och försäljning av byggmaterial främst i Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen och Island, men också i Polen och Tyskland, via ett trettiotal dotterbolag. Northern Europe har sammanlagt cirka 4 500 medarbetare.

Läs mer om verksamheterna inom Northern Europe på www.hc-ne.com/

Arbetsgivare HeidelbergCement Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-13
Hendrik Christiansson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Marieviksgatan 25, Stockholm