TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Support till Swedbank i Stockholm

Problemlösning och digitalisering, är det något som intresserar dig? Swedbank Autoplan söker en ny Business Support, ansök idag!

Är du serviceminded och gillar problemlösning? Tycker du det är spännande med digitalisering och analysering? Då ska du fortsätta läsa. Swedbank Autoplan söker nu en Business Support till deras team i Sundbyberg.

De letar efter just dig som vill stötta avdelningen med rapportering och utveckling av affären. En spännande roll för dig som gillar IT och som vill utvecklas vidare i en dynamisk och spännande organisation.

Detta är ett konsultuppdrag med start i januari och pågår till sista september. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Swedbank AutoPlan erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige. Som Business Support kommer du att ha en viktig och betydelsefull roll hos en av Sveriges storbanker.

Du blir en del av ett tight projektteam om 6 personer som dagligen supporterar organisationen med rapporter, statistik och IT-setuper för t.ex. e-fakturering till kunder m.m. Här får du möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Business Support på Swedbank AutoPlan kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

Värt att veta

Du kommer arbeta som konsult på TNG. Givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.
Konsultuppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och pågår till 30 september 2023 med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Om du önskar har du möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

Våra förväntningar

För rollen som Business Support på Swedbank AutoPlan söker vi dig som:

Som person är du framåt och flexibel. Du gillar att komma med egna idéer och är en stor vän av ordning och struktur vilket behövs med många kontaktytor, parallella arbetsuppgifter och projekt i rullning. Du trivs med att vara självgående och är den typen av person som får saker och ting att hända. Vi tror också att du drivs av möjligheten att utvecklas både personligt och professionellt.

Alla lediga jobb