TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Butikschef till Ahlsell i Eskilstuna

Butikschef med medarbetarfokus till framgångsrika Ahlsell i Eskilstuna

Brinner du för ledarskap och försäljning av B2B? Vill du vara med i Ahlsells fortsatta expansion? Då tror vi att du är rätt person för tjänsten som butikschef till Ahlsell i Eskilstuna!

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens inom verksamhetsstyrning utveckla vår region att nå fortsatta framgångar. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen.

Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för ditt butiksteam på åtta personer och har ett nära samarbete med inne- och utesälj på kontoret i Eskilstuna. Som butikschef rapporterar du till regionens Försäljningschef Butik.

I din roll som ledare så ansvarar du för:

Ahlsells butik har öppet måndag - fredag kl 06.30 - 16.00.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som butikschef har du ett övergripande ansvar för butikens funktion, utveckling och lönsamhet. Du tar ett stort eget ansvar och initiativ till att utveckla medarbetare och butiken mot nya framgångar.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och med några års erfarenhet som ledare. Det är meriterande men inte ett krav att du har branschkännedom.

Du är stabil och trygg i din roll som ledare och inger förtroende. Du tar ett stort eget ansvar och har ett systematiskt arbetssätt. Vidare så är du resultatorienterad och har förmågan att se både helhet och detaljer.

Alla lediga jobb