TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Butikschef till Ahlsell Södertälje

Nu söker vi en butikschef till Ahlsell i Södertälje. Ta chansen att vara med och utveckla butiken!

Vi söker nu en resultat- och teamorienterad butikschef till Ahlsell i Södertälje. Vi letar efter dig som når framgång med ett skarpt affärssinne kombinerat med förmågan att inspirera och motivera teamet omkring dig.

Vill du bli en del av Sveriges största säljorganisation och är du redo för att driva en stor butik med oändlig potential?

Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen. Du kommer till ett expansivt och lönsamt bolag med internationell verksamhet. Hos Ahlsell säljer du inte bara produkter, du erbjuder också deras kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. 

Ahlsell erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation. Ahlsell är en organisation med stort hjärta och med ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat där du som butikschef blir en förebild för dina medarbetare. 

Som ledare har du alltid stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är Medarbetarengagemang ett övergripande mål som vi vill att du är med och utvecklar. 

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som butikschef ansvarar du för att nå butikens mål. Dina dagliga arbetsuppgifter är att: 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som butikschef är du övergripande ansvarig för butikens utveckling och lönsamhet. I vardagen handlar det till exempel om att coacha dina medarbetare och se till att butiken är rätt bemannad. 

Du ansvarar även för att rätt sortiment finns på hyllorna och att Ahlsell ger sina kunder i Södertälje bästa tänkbara service. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet från ledarskap och butik. Har du erfarenhet från merchandise är det ett stort plus. 

Du är självgående, kommunikativ och förtroendeingivande. Vidare har du förmågan att motivera, entusiasmera och utveckla dina medarbetare. Du är även affärsorienterad och arbetar strukturerat mot en målbild. Att skapa resultat är en självklarhet för dig.

Du har även ett starkt kundfokus som du gärna smittar av dig på på övrig personal!

Alla lediga jobb