TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Butikschef till Smarteyes i Trollhättan

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser som butikschef för Smarteyes i Trollhättan?

Nu finns möjligheten att få bli en del av Smarteyes i Trollhättan! Som butikschef kommer du driva och fortsätta utveckla butiken. Tillsammans med dina medarbetare, butikschefskollegor i regionen och regionchef får du ansvaret att fortsätta skapa denna spännande resa.

För femte året i rad ligger Smarteyes i topp på Great Place to Works lista över Sveriges bästa arbetsplatser, sök idag så får du också chansen att jobba här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Smarteyes är en modern värderingsstyrd organisation. Kulturen präglas av omtanke, enkelhet och vilja att ständigt utvecklas. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet.

Vi brinner för att alla ska ha råd med designade glasögon och toppmodern ögonhälsa. Vi vill göra det bästa för våra kunder då vår vision är att bli den mest rekommenderade optikern.

Ta gärna del av filmen längre ner i annonsen för att lära känna oss ännu bättre.

6 v semester
6 v semester
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina ansvarsområden:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är en säljande butikschefstjänst där du också jobbar själv i butiken. Du jobbar tillsammans med 2-4 kollegor där du leder det dagliga arbetet och ser till att alla har rätt förutsättningar att leverera resultat.

Du kommer in i ett sammanhang med övriga butikschefer i regionen, ett viktigt nätverk som präglas av glädje och humor där man stöttar och hjälper varandra och har en god sammanhållning. Du rapporterar till regionchef.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen har du hunnit skaffa dig kunskap i att leda säljpersonal och vet att du är bra på det. Du är van att driva affärsverksamhet och att skapa en tydlig närvaro på din lokala marknad.

Som person har du ett tydligt säljfokus, tar ansvar för utfall, resultat och gruppdynamik, har en ekonomisk förståelse, är genuint intresserad av människor och drivs av att skapa goda relationer. Du är också strukturerad och noggrann och har förmåga att få människor med dig.

Alla lediga jobb