TNG
Butikschef till Smarteyes i Uddevalla

Butikschef till Smarteyes i Uddevalla

Nu finns möjligheten att få bli en del av Smarteyes som butikschef i Uddevalla!

Arbetsgivare Smarteyes
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-08-29
6 v semester 6 v semester
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Bonus Bonus
Anna Svedberg
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Nu finns möjligheten att få bli en del av Smarteyes som butikschef i Uddevalla!

Är du driven, mål- och resultatorienterad och vill arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då har du hittat rätt. Som butikschef i Uddevalla kommer du jobba i en organisation där förändring, enkelhet och omtanke är det som styr vardagen.

För femte året i rad ligger Smarteyes i topp på Great Place to Works lista över Sveriges bästa arbetsplatser, sök idag så får du också chansen att jobba här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete uppmuntras och där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång. Som butikschef har du stora möjligheter att påverka hur ni i gruppen ska jobba med butiken och utvecklingen framåt.

Du får också chansen att jobba med visionen att bli den mest rekommenderade optikern och det vi brinner för, att alla ska ha råd med designade glasögon och toppmodern ögonhälsa.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Resultat och försäljningsansvar
  • Ansvar för budget och uppföljning av nyckeltal och resultatmål
  • Personalansvar och arbetsmiljöansvar
  • Engagera, motivera och utveckla teamet
  • Initiera säljbefrämjande åtgärder i butik
  • Ansvarig för butikernas konceptefterlevnad
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är en operativ butikschefstjänst där du också jobbar själv i butiken. Du jobbar tillsammans med 2-4 kollegor där du leder det dagliga arbetet och ser till att alla har rätt förutsättningar att leverera resultat.

Du ingår i ett butikschefsnätverk med 19 andra butiker. Ni samarbetar, utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Det gemensamma arbetet leds av regionchef som också kommer bli din närmsta chef. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen har du hunnit skaffa dig kunskap i att leda säljpersonal och vet att du är bra på det. Du är van att driva affärsverksamhet och att skapa en tydlig närvaro på din lokala marknad.

Som person har du ett tydligt säljfokus, tar ansvar för utfall, resultat och gruppdynamik, har en ekonomisk förståelse, är genuint intresserad av människor och drivs av att skapa goda relationer. Du är också strukturerad och noggrann och har förmåga att få människor med dig.

Smarteyes

Smarteyes

Smarteyes är ett värderingsstyrt företag med en stark kultur där medarbetarengagemang värderas högt och är en framgångsfaktor för Smarteyes. Värdegrunden bygger på enkelhet, omtanke och förändring.

Smarteyes har flera års topplaceringar på Great Place to Works lista för Sveriges bästa arbetsplatser, 2020 en tredjeplats och ärofyllda Hall of Fame. Placeringar förenat med stolthet och dedikerat arbete. För oss är engagerade och motiverade medarbetare vår viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsmiljö och kultur där medarbetarna trivs.

Smarteyes brinner för att alla ska ha råd med designade glasögon och toppmodern ögonhälsa. Vi vill göra det bästa för våra kunder då vår vision är att bli den mest rekommenderade optikern.

På vår hemsida kan du läsa mer om våra värderingar och vad som driver oss och varför vi går till jobbet varje dag men också medarbetaruttalanden om hur det är att jobba på Smarteyes.
Läs mer om oss på www.smarteyes.se

Smarteyes
Arbetsgivare Smarteyes
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-08-29
Anna Svedberg
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Räkna ut avståndet till jobbet

Herrestads Torp 353