TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Butikschef till Smarteyes i Uddevalla

Nu finns möjligheten att få bli en del av Smarteyes som butikschef i Uddevalla!

Är du driven, mål- och resultatorienterad och vill arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då har du hittat rätt. Som butikschef i Uddevalla kommer du jobba i en organisation där förändring, enkelhet och omtanke är det som styr vardagen.

För femte året i rad ligger Smarteyes i topp på Great Place to Works lista över Sveriges bästa arbetsplatser, sök idag så får du också chansen att jobba här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete uppmuntras och där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång. Som butikschef har du stora möjligheter att påverka hur ni i gruppen ska jobba med butiken och utvecklingen framåt.

Du får också chansen att jobba med visionen att bli den mest rekommenderade optikern och det vi brinner för, att alla ska ha råd med designade glasögon och toppmodern ögonhälsa.

6 v semester
6 v semester
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är en operativ butikschefstjänst där du också jobbar själv i butiken. Du jobbar tillsammans med 2-4 kollegor där du leder det dagliga arbetet och ser till att alla har rätt förutsättningar att leverera resultat.

Du ingår i ett butikschefsnätverk med 19 andra butiker. Ni samarbetar, utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Det gemensamma arbetet leds av regionchef som också kommer bli din närmsta chef. 

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen har du hunnit skaffa dig kunskap i att leda säljpersonal och vet att du är bra på det. Du är van att driva affärsverksamhet och att skapa en tydlig närvaro på din lokala marknad.

Som person har du ett tydligt säljfokus, tar ansvar för utfall, resultat och gruppdynamik, har en ekonomisk förståelse, är genuint intresserad av människor och drivs av att skapa goda relationer. Du är också strukturerad och noggrann och har förmåga att få människor med dig.

Alla lediga jobb