TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Butikschef till Stureoptikern

Butikschef till Stureoptikern mitt på Östermalm

Har du erfarenhet av att arbeta med försäljning av high end fashion produkter samt strategiskt affärstänk och hög servicekänsla? Söker du din nästa utmaning som chef? Då är rollen som Butikschef på Stureoptikern kanske rollen för dig.

Butiken erbjuder glasögon och linser inom high end fashion segmentet. Detta är en fantastisk chans att utveckla en framgångsbutik och ta den till nästa nivå. Rollen har resultatansvar för butiken och arbetar med nyckeltal och budget. Du arbetar såväl strategiskt som operativt med försäljning, marknadsföring, konceptutveckling och event i ett av marknadens ledande bolag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För den erfarna och drivna ledaren är detta en stor möjlighet att ta denna framgångsrika butik till nästa nivå. Du kommer till en väletablerad butik mitt i centrala Stockholm där ett erfaret team står redo. Butiken visar redan goda resultat och du kommer fokusera på att öka försäljningen, bredda utbudet och skapa hållbara kundrelationer.

Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha ett nära samarbete med våra leverantörer och förstår hur du skapar goda kundrelationer där service är centralt i det dagliga arbetet. Som chef ansvarar du för att varje kund som besöker butiken får den service som high end fashion konsumenter förväntar sig.

Du kommer även att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

 Du kommer att arbeta i centrala Stockholm i en etablerad butik som tillhör Memirakoncernen som idag omsätter ca 600 MSEK, med 240 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Du jobbar butikstider, öppettider (09:00-18:00 vardagar samt 11.00-15:00 lördagar) med viss möjlighet till flexibilitet. Tillsättningen är tänkt att göras så snart som möjligt, eller när rätt kandidat kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har arbetat som butikschef med erfarenhet av personalledning, marknadsföring och utveckling av varuhus / butik, gärna inom high end fashion segmentet. Du kan visa upp goda resultat av skapad tillväxt och lönsamhet och har kanske arbetat i en större organisation där strategier, att lägga budget, forecast och att rapportera till utländska ägare inte känns främmande för dig. Det är ett stort plus om du har en bakgrund från retail och erfarenhet av merchandise.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av influence marketing och förståelse för hur man skapar engagemang i media samt vilka digitala plattformar som ger maximal exponering.

Som person är du kommunikativ, har hög servicekänsla och är van att använda ditt coachande ledarskap i den dagliga verksamheten för att nå uppsatta mål. Du har ett högt engagemang, gillar att arbeta målfokuserad och är serviceorienterad.
Eftersom du har personalansvar är det viktigt att du har kunskaper inom arbetsrätt. Du är noggrann och är operativ med strategisk höjd. Dessutom arbetar du vant i Office paketet, har en eftergymnasial utbildning inom butiksledarskap och marknadsföring eller motsvarande i arbetslivserfarenhet.

Alla lediga jobb