TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Butikssäljare el till Ahlsell i Gislaved

Drivs du av kundbemötande och försäljning i butik? Sök rollen som butikssäljare hos Ahlsell i Gislaved i Småland.

Motiveras du av att arbeta som säljare i butik och gillar att hjälpa kunderna i deras köpprocess? Till Ahlsells butik i Gislaved söker vi nu en butikssäljare inom el som med sin öppenhet och flexibilitet bidrar till att leverera service till våra kunder. Som butikssäljare möter du våra kunder direkt i butiken och bistår med rådgivning inom alla varusegment. Att du dessutom blir en del av Sveriges största säljkår med välkända produkter och en logistik i världsklass gör rollen extra spännande!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som butikssäljare på Ahlsell är du en del av en marknadsledande organisation med en entreprenörsanda. På Ahlsell är du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Du erbjuds en arbetsplats som präglas av samarbete och teamkänsla, goda utvecklingsmöjligheter och frihet under ansvar. Vi arbetar tillsammans på Ahlsell för att göra det enkelt för våra kunder - vi kallar det One Ahlsell.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som butikssäljare hos Ahlsell överträffar du våra kunders förväntningar genom att leverera bästa tänkbara service och stödja kunderna med rådgivning i butiken. Dina arbetsuppgifter är bl a att: 

Värt att veta

Tjänsten är heltid. Din arbetsplats är Ahlsells butik i Gislaved och dina arbetstider är mån-fre kl. 07:00 - 16:00. Du arbetar nära dina kollegor som består av butikssäljare och butikschef. Vi ser gärna att du kan starta relativt omgående, helst i mitten av september och därför är det av stor vikt att du ansöker så snart du kan. 

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som butikssäljare söker vi dig med motivationen att bidra till butikens utveckling. Det är önskvärt att du arbetat i en liknande roll inom försäljning av varor och kundbemötande. Har du ett intresse för eller erfarenhet inom el är det meriterande. Det är även meriterande om du har truckkort. 

Du har datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. 

Som person är du positiv, lösningsorienterad och flexibel. Du är stresstålig och levererar service av hög kvalité till kunderna. Vidare bidrar du till butikens resultat och teamets samarbete genom din goda laganda. 

Alla lediga jobb