TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Butikssäljare med VS kunskap till Ahlsell

Drivs du av kundbemötande och försäljning i butik? Sök rollen som butikssäljare hos Ahlsell i Kiruna

Är du en driven och engagerad säljare som älskar att guida kunder? Vi letar efter en entusiastisk butikssäljare med kunskap inom VS till Ahlsells butik i Kiruna. Med din öppenhet och flexibilitet kommer du att spela en nyckelroll i att leverera exceptionell service till våra kunder.

Som butikssäljare kommer du att vara ansiktet utåt och agera som kundens bästa rådgivare inom alla våra varusegment med framförallt ha fokus på området VS. Här får du chansen att bli en del av ett stort och stabilt företag med välkända produkter och en logistik i världsklass!

Låter det som en roll för dig?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som butikssäljare på Ahlsell är du en del av en marknadsledande organisation med en entreprenörsanda. På Ahlsell är du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Du erbjuds en arbetsplats som präglas av samarbete och teamkänsla, goda utvecklingsmöjligheter och frihet under ansvar. Vi arbetar tillsammans på Ahlsell för att göra det enkelt för våra kunder - vi kallar det One Ahlsell.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Livspussel
Livspussel
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som butikssäljare hos Ahlsell överträffar du våra kunders förväntningar genom att leverera bästa tänkbara service och stödja kunderna med rådgivning i butiken. Dina arbetsuppgifter är bl a att:

Värt att veta

Tjänsten är heltid. Din arbetsplats är Ahlsells butik i Kiruna och du kommer att arbeta heltid mån-fredag där du varannan vecka öppnar butiken och varannan vecka stänger butiken. Här kommer du att arbeta nära dina kollegor som består av butikssäljare och butikschef. Vi ser gärna att du kan starta relativt omgående därför är det av stor vikt att du ansöker så snart du kan.

Våra förväntningar

Som butikssäljare behöver vi dig som har en stark drivkraft att bidra till butikens framgång och utveckling. Det är önskvärt att du har erfarenhet av liknande roll inom försäljning av varor och kundbemötande. För att lyckas i den här rollen är det av stor vikt att du har tidigare VS kunskaper, kanske har du tidigare arbetat som rörmokare? Det är meriterande om du har truckkort och vi ser även att du talar svenska & engelska obehindrat. 

Din personlighet präglas av positivitet, lösningsorientering och flexibilitet. Du bemöter stress med lugn och levererar service av hög kvalitet till våra kunder. Dessutom är du en värdefull bidragsgivare till butikens övergripande resultat och teamets samarbete, tack vare din starka laganda!

Alla lediga jobb