TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Byggmax söker nu en HR-partner till Stockholm

HR People Partner (HRPP/HRBP) till Byggmax Stockholm med fokus på kultur och värderingsarbete

Har du erfarenhet sedan tidigare som HR Business partner och brinner för kulturfrågor och medarbetarnöjdhet? Lockar det dig att komma till ett bolag som ser kultur, värderingar och mångfald som en viktig del i företagets grundpelare? Vill du tillhöra ett bolag där det finns många utvecklingsmöjligheter och där medarbetarna känner stor arbetsglädje? Då är denna roll som HRPP på Byggmax något för dig!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer aktivt att utveckla organisationen, ledar- och medarbetarskapet samt kulturen för att göra Byggmax medarbetare och deras kompetens, engagemang, samt ansvar till den viktigaste framgångsfaktorn för att nå affärsmässiga mål. 

Detta är en direktrekrytering med start så snart rätt person kan vara på plats. Byggmax tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer att tillhöra ett engagerat HR-team som består av 5 personer inklusive HR chefen som du rapporterar till. Du kommer att arbeta på kontoret med möjligheten till arbete på distans. 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Byggmax är ett bolag som präglas av förändring och högt tempo. Kollegorna är otroligt hjälpsamma och har en prestigelös inställning till arbetsuppgifterna. Hos oss är det man gör och den man är som är det viktiga. 
Du kommer att sitta i ljusa, fina lokaler beläget i Västra skogen, 300 m från tunnelbanan. Gratis parkeringsplatser finns att tillgå. 

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som HR People person på Byggmax har du tidigare framgångsrikt arbetat med ledarskap, kultur och värderingar. Vi söker dig med en akademisk utbildning inom personal, arbetsvetenskap, beteendevetenskap eller liknande och som har en gedigen erfarenhet från en liknande HRBP-roll och brinner för företagskultur och utveckling av medarbetare. Du är en person som tycker om att implementera och skapa nya processer och har lätt för att få med dig dina kollegor på tåget. Du har kanske tidigare varit delaktig vid integreringar av nya förvärv och förstår kulturförändringsfrågor.

Som person har du ett starkt eget driv, är reflekterande, proaktiv, relationsskapande och lyhörd. Du är van vid att arbeta med flera parallella projekt och du är bra på att bygga och vårda relationer. Vidare trivs du med att samverka med andra för att nå gemensamma resultat. Vi ser gärna att du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift då du i denna rollen ytterst arbetar med kommunikation. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. 

Alla lediga jobb