TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Byggprojektledare till Haninge Kommun

Vill du vara med från start till mål i en starkt växande kommun? Vi söker nu en byggprojektledare till Haninge Kommun.

Vill du ha ett utmanande och spännande jobb där du får vara med och bygga framtidens Haninge? Är du en erfaren och driven byggprojektledare som kan leda stora som små samhällsbyggnadsprojekt? Då är detta chansen för dig! Låter det intressant? På Mark- och exploateringsenheten i Haninge kommun arbetar vi med ambitiösa utvecklings- och exploateringsprojekt, såsom nya bostadsområden, verksamhetsområden och omvandling av fritidshusområden.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som byggprojektledare får du ta ansvar för utbyggnad av allmän platsmark från idéstadie till avslut. På enheten är vi idag 16 stycken och vi behöver bli fler då det just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i Haninge kommuns historia: Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder.

Vi är ett glatt team som har roligt tillsammans och vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt nära intill Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen.

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen är:

 

Värt att veta

Du kommer att ha budget- och resursansvar inom ramen för delprojektet samt ansvar för att driva projektet enligt kommunens rutiner och lagar. Som byggprojektledare ansvarar du för genomförandet av kommunens utbyggnad av allmän platsmark i byggprocessens alla skeden, från initiering till färdigt resultat. Du kommer att vara delaktig i detaljplaner och samordna med exploateringsingenjörer, väg- och trafikingenjörer, landskapsarkitekter och ledningsägare samt ha kontakt med intressenter, myndigheter, allmänhet och exploatörer under projektens gång.

Våra förväntningar

I den här rollen förväntas du ha god förmåga att hantera andra människor i en samordnande roll med interna och externa kontakter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är handlingskraftig och resultatorienterad. Vi tror också att du har förmågan att tänka både abstrakt utifrån en idé och agera praktiskt vid utförande.

Du ska ha erfarenhet av att antingen arbetat som projektledare för utbyggnad av allmänna anläggningar, projekteringsledare eller byggledare. Om du har erfarenhet av kalkylarbete, politiskt styrd organisation och kompetens inom anläggningskonstruktioner, dagvattenhantering, miljösanering, geoteknik, miljö- och vattenlagstiftning, samt LOU-juridik är det meriterande

 

Alla lediga jobb