TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Byggprojektledare till SSAB i Oxelösund – remote

Nu söker vi byggprojektledare som ska driva mindre och större uppdrag inom fastighet och anläggning i Oxelösund.

Resan mot att bli ett fossilfritt stålföretag pågår inom SSAB och vi befinner oss i en spännande tillväxtfas. Vi står inför många spännande förändringar i och med att metallurgin ska förnyas och söker en teknikintresserad byggprojektledare. Vi behöver förstärka vår avdelning Facility Management och söker dig som har erfarenhet av projektledning inom anläggning eller fastighet. Som byggprojektledare kommer du samordna, driva och följa upp nya byggprojekt avseende infrastrukturen inom omställningsprojektet samt utveckla befintliga anläggningar i Oxelösund. Är du redo att förändra stålindustrin så är det hos oss du ska vara! Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Förutom vårt attraktiva förmånspaket och möjligheten att arbeta remote så erbjuder vi dig möjligheten att vara med på vår fossilfria resa för ett hållbart samhälle. Genom satsningen kan Sveriges totala koldioxidutsläpp minska med cirka 10 procent och Finlands med motsvarande 7 procent. Ambitionen är att i stort sett ta bort koldioxidutsläppen kring 2030.

Vi erbjuder goda möjligheter till att utvecklas både i din yrkesroll och också en möjlighet till utökat ansvar i andra roller. Då vi finns på flera orter finns även möjlighet till intern rörlighet.

Som byggprojektledare arbetar du tätt ihop med erfarna och kompetenta medarbetare. Du har ett brett kontaktnät både internt och externt och har kontakt bland annat med leverantörer, entreprenörer, fastighetsförvaltningen, strategiavdelningen, drift och underhåll samt medarbetare inom produktion.

Distansarbete
Distansarbete
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som byggprojektledare har du ytterst ansvar över tid, ekonomi och kvalité över projekten. Du säkerställer rätt resurser och leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för hela processen från planering till slutbesiktning. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt bestå av:

Projektens storlek varierar från större till mindre åtaganden. För rätt person finns möjligheten att ta en huvudprojektledarroll. 

Värt att veta

Du ingår i ett team av projektledare och rapporterar till avdelningschefen för gruppen Facility Management. Tjänsten är placerad i Oxelösund men för rätt person finns goda möjligheter att arbeta remote.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som projektledare inom anläggning eller fastighet, gärna inom processindustrin. Du är van att förhandla och har god erfarenhet av både upphandling och kontraktsskrivning av entreprenörer. Som byggprojektledare har du haft ansvar över projektering och arbetat med riskanalyser. Vidare har du goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. 

Har du haft ansvar över förstudie så är det meriterande. Det är också meriterande om du är certifierad projektledare. Vi ser det även som högst meriterande om du har en erfarenhet av kyla, vent och VS eller utbildning alternativt erfarenhet inom el.

Vi söker dig som är resultatorienterad, lyhörd och ödmjuk. Du är stabil, har lätt för att fatta beslut och kan dyka i detaljer samtidigt som du har ett helhetsperspektiv. Vidare är du bra på att bygga relationer, skapa förtroende och är trygg med att leda andra.

Alla lediga jobb