TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Campusmässan 29 mars 2023 – Intresseanmälan

Gå med i vårt nätverk för ingenjörer och utvecklare på TNG!

Vad roligt att få träffa dig på Campusmässan i Örebro! Söker du spännande utmaningar i arbetslivet? Vi vill gärna veta mer om dig och din kompetens och välkomnar dig att bli en del av vårt konsultnätverk!

Studerar du teknik eller IT? Då har du möjlighet att ansluta till vårt nätverk av ingenjörer och utvecklare! Vi söker ständigt efter både erfarna och nya talanger inom dessa områden för att matcha med våra spännande kunder i hela Sverige. Som en del av TNGs konsultnätverk får du möjligheten att utveckla din kompetens och bredda dina erfarenheter inom IT- och teknikbranschen. Lägg till din profil i vårt nätverk idag och bli en del av vår gemenskap!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag. 

På TNG erbjuder vi spännande roller som anställd, konsult eller underkonsult. Som konsult hos oss tycker vi att det är viktigt att du har en trygg anställning. Vi har kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Efter att du har skickat in din ansökan till vårt nätverk kommer du att få en länk till två tester. Vi skulle uppskatta om du tar dig tid att genomföra dem, eftersom det ger oss en bättre indikation på dina unika styrkor och förmågor.

Värt att veta

Bli en del av vårt konsultnätverk genom att lägga till din profil i vår databas. Därmed får du tillgång till intressanta jobbmöjligheter och tips om lediga tjänster som våra rekryterare arbetar med. Vi söker efter talanger inom olika områden och ser fram emot att få lära känna dig.

Våra förväntningar

Vi på TNG är alltid på jakt efter talangfulla individer som vill göra skillnad och utmärka sig inom sitt område. Genom att ansluta till oss och lägga till din profil i vårt nätverk, ger du oss möjlighet att matcha dina unika talanger och färdigheter med spännande jobbmöjligheter. Vi är passionerade när det gäller att hjälpa människor att hitta meningsfull sysselsättning och strävar alltid efter att skapa en positiv och engagerande upplevelse för våra kandidater.

Alla lediga jobb