TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Category Manager till företag i Landskrona

Nyfiken på en strategisk roll inom kategoriutveckling och inköp? Vi söker en Category Manager till företag i Landskrona!

Vill du ansvara för det övergripande inköpsarbetet inom en kategori bestående av tekniska produkter? Trivs du i en roll med många kontaktytor både nationellt och internationellt? Nu finns möjligheten till ett längre konsultuppdrag hos ett internationellt företag i Landskrona, med start omgående. Kanske har du tidigare jobbat som kategorichef eller inköpsansvarig och vill ta dig an nästa utmaning?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och uthyrd till det aktuella företaget. Uppdraget förväntas starta relativt omgående och pågå till slutet av september 2024.

Din arbetsplats är på företagets kontor i Landskrona. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll som kategorichef eller inköpsansvarig. Du har en god vana av att driva och genomföra förhandlingar med leverantörer både nationellt och internationellt. Därför förutsätter vi att du är duktig på att kommunicera på såväl svenska som engelska. Vidare är du van att arbeta med MS verktyg så som Excel, Power Point, SharePoint, Power BI etc. 

Vi ser det som meriterande om du har ett tekniskt intresse och kunskap inom SAP. 

Som person är du affärsmässig och kommunikativ i ditt arbetssätt då du i din roll har många kommersiella dialoger. Du har förmåga att hitta lösningar på problem och situationer som uppstår. 

Alla lediga jobb