TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

CFO till Nordisk Återvinning

Vill du bidra med dina ekonomiska kunskaper i ett miljöföretag? Nordisk återvinning söker en CFO. Välkommen med din ansökan!

Trivs du med att bygga ekonomiska processer och struktur i ett företag som har en stark tillväxt? Här får du chansen att vara en del i Nordisk Återvinnings satsning att bygga en ekonomisk plattform i Sverige och Norge. Ta chansen att få det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi och utveckla deras finansfunktion för att ge maximalt bidrag till bolagets tillväxt och lönsamhet. Vi söker dig som brinner för att ha koll på företagets cash flow och gillar att jobba i en föränderlig miljö!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att ingå i ekonomiteamet och representerar det gröna skiftet i ett miljöföretag. Med en ledande position inom den cirkulära ekonomin, med innovativa och praktiska lösningar, hjälper företaget deras kunder att öka deras konkurrenskraft. Du får spännande och varierande arbetsuppgifter i en framåtblickande bransch i en aktiv och god arbetsmiljö. Du blir delaktig i ett tillväxtbolag som har starka visioner om att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. 

 

Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Distansarbete
Distansarbete

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Koncernen Norsk Gjenvinning-koncernen  har 2300 anställda i verksamhet i de skandinaviska länderna och Storbritannien. Koncernen består av fem olika bolag. 
Du kommer att ha din placering på vårt kontor i Mölndal. Möjlighet till hybridarbete ges vid behov.

Nordisk Återvinning Service AB blev etablerad senhösten 2011 som en helägt dotterbolag till Norsk Gjenvinning Renovasjon AS. Norsk Gjenvinning-koncernen är Norges största aktör inom avfall och återvinning. Vi levererar renhållningstjänster till kommuner och interkommunala avfallsföretag i hela Sverige.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb