TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Change Leader till Suzuki Garphyttan

Kommunikativ Change Leader till framgångsrika Suzuki Garphyttan strax utanför Örebro.

En intressant tjänst för dig som vill ha en viktig och påverkande roll på växande Suzuki Garphyttan! Har du tidigare erfarenhet som förändringsledare / change leader med goda kunskaper inom Lean? Är du en van användare av verktyg som exempelvis 5-S, OEE, SMED och Standardisering? Bra! Nu finns det en fantastisk möjlighet att utveckla ditt personliga ledarskap med fokus på ständiga förbättringar och kommunikation. Som Change Leader på enheten i Garphyttan ansvarar du för att driva och koordinera förändringsarbetet genom att aktivt stödja chefer, tekniker och medarbetare i deras arbete. Då vi ser en kraftig tillväxt inom de närmaste fem åren kommer du vara en mycket viktig spelare på vägen dit.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande roll på ett globalt företag som är världsledande inom produktion av avancerad fjädertråd. Vi är ett dynamiskt och lönsamt företag med korta beslutsvägar och med stort fokus på vårt Lean-system, SGLS. Detta är idag vårt samlade system för att ständigt förbättra både våra tillverknings- och administrativa processer.

Våra grundvärderingar är:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Change Leader arbetar du tätt tillsammans med medarbetare på alla nivåer och rapporterar direkt till platschefen. 

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik tror vi att du är en drivande och kommunikativ person med ett coachande och involverande ledarskap. Du gillar människor. Rättare sagt, du trivs som fisken i vattnet när du får arbeta med människor där din utmärkta förmåga att skapa engagemang, intresse och förändring hos människor kommer till sin rätt. Dessutom är du en fena på att planera, organisera och strukturera både ditt och andras SGLS arbete.

Vi ser att du har en teoretisk utbildning inom Lean och dess olika verktyg (med huvudfokus på 5-S, OEE, SMED, Standardisering och TPM) samt med mångårig erfarenhet av praktiskt arbete där bestående gott resultat kan påvisas. Dessutom har du erfarenhet av att implementera förändringsarbete i en internationell tillverkningsindustri. Du är van att utbilda människor samt att kommunicera och samarbeta med chefer och medarbetare på alla nivåer i en organisation. 

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av kraven inom bilindustrin.

Alla lediga jobb