TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Channel Partner Manager till Kamstrup i Stockholm

Vill du utveckla affären av smarta mät-lösningar för vatten och energi? Sök rollen som Channel Partner Manager hos Kamstrup!

Som Channel Partner Manager blir du en nyckelperson i att både fördjupa och bredda kundbasen genom partners och hos återförsäljare men också hitta nya samarbeten. Med hjälp av marknadens mest avancerade mätare inom värme/kyla och vatten med tillhörande system, erbjuds du en unik möjlighet att både påverka och utvecklas i en framtidsbransch hos expansiva Kamstrup!

Varmt välkommen med din ansökan och bli del av Kamstrups resa framåt!

Ditt anställningserbjudande

Som Channel Manager hos Kamstrup får du en varierad och självständig roll. Du jobbar med teknik i framkant hos en världsledande leverantör av intelligenta energi- och vattenmätarlösningar, vars verksamhet utvecklas snabbt med anledning av den höga efterfrågan på deras produkter och lösningar. Du kommer ha stora möjligheter att bredda både ditt professionella och personliga nätverk eftersom dina dagar till mångt och mycket består av kundbesök både i Sverige och Norden.

Kamstrup är en internationell koncern, vilket även innebär spännande internationella kontakter men också utvecklingsmöjligheter! Kamstrup satsar på kompetensutveckling för att säkerställa motiverad och kompetent personal.

Hos Kamstrup får du flexibel arbetstid samt flera andra förmåner, exempelvis förmånsbaserad pension och kollektivavtalade försäkringar.

Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Channel Partner Manager har du helhetsansvaret för alla affärs- och kundrelaterade aktiviteter i Kamstrups försäljningskanaler som inte bearbetas av Kamstrups egna säljkår.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

Värt att veta

I din roll som Channel Partner Manager kommer du utgå från Kamstrups nya fina lokaler i Danderyd och du sitter tillsammans med kollegor från flera olika funktioner. Rollen är på heltid och Kamstrup tillämpar hybridarbete. Resor både inom Sverige och internationellt, med övernattningar, är en naturlig del av tjänsten. Du kommer att tillhöra och arbeta nära den svenska försäljningsorganisationen och rapportera till Head of Sales.

Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats, och inleds med 6 månaders provanställning.

Våra förväntningar

För den här rollen ser vi gärna att du har flerårig arbetslivserfarenhet av lösningsorienterad direktförsäljning eller via försäljningskanaler inom B2B. Vi ser det också som meriterande att du har erfarenhet från branscher med högt teknikinnehåll. Då du förväntas kommunicera på alla nivåer i kundens organisation och anpassa kommunikation och budskap efter detta, så krävs det att du kan uttrycka dig obehindrat både på svenska och engelska både muntligt som skriftligt. Koncernspråket är engelska.

För att lyckas i rollen bör du även ha en god teknisk förståelse och gärna någon form av eftergymnasial utbildning inom teknik, försäljning eller marknadsföring.

Eftersom det förekommer resor i tjänsten är B-körkort också ett krav.

Som person söker vi dig som är driven, uthållig, och flexibel med god förmåga att kommunicera. Vidare är du en engagerad och tillgänglig kollega som har lätt för att motivera och få med dig andra. Arbetet är till huvuddel självständigt vilket ställer höga krav på att du är självgående, strukturerad och initiativtagande. Du är affärsorienterad och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Viljan att skapa kontakter och att du stimuleras av att träffa kunder varje dag ser vi som en självklarhet.

Alla lediga jobb