TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef för distributionscenter till EuroMaint

Är du en engagerad ledare som vill jobba med förändringsarbete och coachande ledarskap? Se hit!

Lockas du av en viktig roll i en platt och kundnära organisation? Har du tidigare erfarenhet som ledare och kunskaper inom Lean? Till EuroMaint söker vi dig som vill arbeta som chef för distributionscentret i Örebro.

Som chef för EuroMaints centrallager får du tillsammans med dina 23 medarbetare arbeta med att försörja företagets verkstäder och externa kunder med rätt material i rätt tid. I rollen arbetar du kundnära och aktivt tillsammans med dina medarbetare och logistikfunktionens stödfunktioner för att få en optimal materialförsörjning.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. EuroMaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du har direkt personalansvar för dina 23 medarbetare och till din hjälp har du två gruppledare som leder den dagliga driften. Du rapporterar till Logistikchefen. 

Våra förväntningar

Vi söker dig med en relevant utbildning och dig som tidigare har arbetet som ledare, gärna från en liknande verksamhet. Du är en van användare av något affärssystem och talar och skriver svenska obehindrat i tal och skift.

Som ledare är du duktig på att ge teamet en tydlig riktningskänsla. Du är systematisk, resultatorienterad, övertygande och kommunicerar klart och tydligt. Du motiverar och samordnar så att dina medarbetare behåller fokus på målen. Vidare utvecklar du andra genom delegering och agerar på eget initiativ. Du är öppen för förändringar, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Alla lediga jobb