TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Produktionsledare till Alligo i Örebro

En roll för dig som vill jobba som ledare i ett värderingsstyrt företag. Sök till expansiva Alligo i Örebro!

Är du kommunikativ och har tidigare erfarenhet som ledare ifrån en produktions- eller logistikverksamhet? Motiveras du av att leda andra, är lyhörd och är en duktig användare av WMS? Bra! Nu har vi rollen för dig som vill jobba i ett framåtlutat företag med högt tempo! En roll där verksamheten bygger på engagemang, samarbete och kompetens. Till expansiva Alligo i Örebro söker vi nu en produktionsledare för manuellt plock. Som produktionsledare får du personalansvaret för ett 20-tal medarbetare och rapporterar direkt till vår produktionschef. Hos Alligo får du möjlighet att jobba i ett dynamiskt företag där kvalitet och säkerhet står högt upp på agendan. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Swedol/TOOLS – Alligos arbete genomsyras av tre gemensamma värderingar: Engagemang, Samarbete och Kompetens. Oavsett roll på företaget arbetar alla tillsammans som en del av ett lag. Ett lag med gemensamma värderingar och ett och samma mål - att få proffsens företag att fungera.

För tjänsten erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i Alligos butiker.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Personalrabatter
Personalrabatter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som produktionsledare och ansvarig för manuellt plock ingår du i ledningen för utgående gods och har två skiftledare som ansvarar för den dagliga driften. Du rapporterar till produktionschefen för området och har ett nära samarbete med såväl andra produktionsledare, inköp, logistikutveckling, kvalitet, som andra stödfunktioner.  

På Alligos logistikcenter i Örebro jobbar närmare 200 personer. Här finns bland annat flera stödfunktioner inom logistikområdet för hela den nordiska verksamheten. Alligo har under de senaste åren investerat både i utbyggnad av fastigheten som olika automationslösningar i logistikcentret. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet och som har erfarenhet av att leda andra i en operativ roll. Du har goda ledaregenskaper och trivs med att arbeta i en verksamhet i ständig förändring. 

Då vi verkar i flera länder talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat samt har en god IT-vana. Det är meriterande om du har kunskaper inom Astro, Jeeves eller motsvarande.

Som person ger du vägledning och är duktig på att skapa struktur samt sätta tydliga delmål för att uppnå resultat.  Du har en god förmåga att kommunicera och ger tydlig och konstruktiv feedback samt coachar för prestation.

Alla lediga jobb