TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef för teknisk drift till Octapharma i Stockholm

Är du en erfaren ledare som vill ta dig an nya utmaningar? Sök rollen som chef för teknisk drift till Octapharma i Stockholm!

Är du en erfaren ledare med en god teknisk förståelse som vill bidra till människors liv och hälsa? Tycker du dessutom om att leda och arbeta med taktiskt och strategiskt planering? Bra! Då kanske du är den chef vi söker för teknisk drift till Octapharma.

Octapharma är placerade centralt på Kungsholmen i Stockholm.

Låter det här som något för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Octapharma är ett familjeföretag som är stolta tillverkare av läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen. Som Chef för Teknisk Drift får du en spännande roll där du arbetar tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. 

I rollen är det du som ansvarar för drift, underhåll och övervakning av mediasystem, fastigheter och fastighetstekniska system. Vidare ansvarar du specifikt för produktion och distribution av företagets GMP-klassade renmedia. Du arbetar med utvecklingsfrågor och förbättringsåtgärder.

I ditt team har du tolv direktrapporterande ingenjörer och tekniker, varav en är gruppchef för driftövervakningen med i sin tur sex rapporterande medarbetare. Du rapporterar själv till Chef för Technical Unit som i sin tur rapporterar till VD. Du arbetar också systematiskt med arbetsmiljöarbetet för driftverksamheten. 

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Ny Teknik
Ny Teknik
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

I rollen som chef för teknisk drift kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att: 

Värt att veta

Octapharma är det största privatägda och fristående företaget i världen inom plasmafraktionering. Deras läkemedel består av högkvalitativa humana proteiner utvunna ur blodplasma eller med hjälp av rekombinant DNA-teknik. De utvecklar och tillverkar läkemedel för patienter inom tre behandlingsområden: hematologi, immunterapi och intensivvård.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst en gymnasialutbildning med teknisk inriktning. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbetsledning. Meriterande om du har erfarenhet av teknisk drift, drift av fastigheter och fastighetstekniska system. Du har en god teknisk förståelse och har goda språk -och skrivkunskaper i svenska samt engelska.

Eftersom du arbetar med ren media som har direkt påverkan på de läkemedel som tillverkas så är det meriterande ifall du har erfarenhet av läkemedelsindustrins kvalitetskrav. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du har ett gediget intresse för att leda genom att vara engagerad och närvarande. Kanske har du erfarenhet av förändringsarbete? Vi tror att för att lyckas i rollen är du resultatorienterad och har ett högt kundfokus.

Alla lediga jobb