TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Regionalt Logistikansvarig till Ahlsell i Göteborg

Tillhör nyckeltal, logistiklösningar och verksamhetsutveckling din vardag idag? Kom och utveckla vår tjänstelogistik på Ahlsell!

Vill du ligga i framkant inom byggbranschen och bli specialist på tjänstelogistik? Nu skapar vi på Ahlsell en ny roll där du får ett övergripande ansvar att utveckla Ahlsells logistiktjänster i region väst. Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens utveckla vår region att nå fortsatta framgångar. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen. Tillsammans tar vi ansvar för att nå uppsatta mål. Våra anställda erbjuds ett generöst förmånspaket. Det inkluderar tjänstebil, flexibelt kontor, friskvårdsbidrag, tjänstepension och möjlighet till en årlig bonus.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänstebil
Tjänstebil
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du får en nyckelroll där du arbetar med kundunika logistiklösningar i olika projekt samt optimerar transport- och fraktlösningar utifrån maximal kundnytta. Här får du bidra med dina administrativa kunskaper och dagligen analysera nyckeltal och på sikt även använda dina ledaregenskaper.

Du ingår i regionens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Regionchef i Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fri placering på något av våra Ahlsellkontor i regionen. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av tjänstelogistik och idag bidrar med analyser, inköp och utveckling inom grossistledet. Troligtvis arbetar du i en verksamhetsnära roll med ekonomiska analyser och verksamhetsutveckling inom logistiktjänster. Du är modern i ditt sätt att hantera system, programvara och digitala verktyg.

Du har en god förståelse för att omsätta nyckeltal, dataanalyser och pivottabeller till nya affärsmöjligheter och i grunden har du sannolikt en ekonomisk utbildning alternativt t inom Supply Chain - en fördel är även om du har haft personalansvar. Du har goda kunskaper i Excel och då vi verkar på den nationella marknaden söker vi dig som behärskar både svenska och engelska.

Som person är du drivande och självgående och har stor uthållighet - såväl i samarbetet med kollegor som i dialogen med kunder och leverantörer. Vi tror att du motiveras och gillar utmaningen av att skapa långsiktiga lönsamma affärer. Du är genuint nyfiken på kunders verksamheter samtidigt som du är lösningsorienterad, målstyrd och strukturerad.

 

 

Alla lediga jobb