TNG
Regionalt Logistikansvarig till Ahlsell i Göteborg

Regionalt Logistikansvarig till Ahlsell i Göteborg

Tillhör nyckeltal, logistiklösningar och verksamhetsutveckling din vardag idag? Kom och utveckla vår tjänstelogistik på Ahlsell!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-29
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänstebil Tjänstebil
Friskvård Friskvård
Martin Andersson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Tillhör nyckeltal, logistiklösningar och verksamhetsutveckling din vardag idag? Kom och utveckla vår tjänstelogistik på Ahlsell!

Vill du ligga i framkant inom byggbranschen och bli specialist på tjänstelogistik? Nu skapar vi på Ahlsell en ny roll där du får ett övergripande ansvar att utveckla Ahlsells logistiktjänster i region väst. Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens utveckla vår region att nå fortsatta framgångar. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen. Tillsammans tar vi ansvar för att nå uppsatta mål. Våra anställda erbjuds ett generöst förmånspaket. Det inkluderar tjänstebil, flexibelt kontor, friskvårdsbidrag, tjänstepension och möjlighet till en årlig bonus.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Att utveckla tjänsteerbjudandet av byggplatslogistik och stödja införsäljning av logistiklösningar samt implementering och utförande med hjälp av din ekonomiska och affärsinriktade kompetens.
  • Att ta fram beslutsunderlag, analysera nyckeltal, flöden och aktiviteter för tjänsteutbudet logistik och där av identifiera nya affärsmöjligheter för region väst.
  • Ekonomisk uppföljning av kundunika logistikprojekt såsom byggplatslogistikprojekt.
  • Agera superuser och ansvarig för logistikunika systemapplikationer.
  • Delta aktivt i regionens affärsplanering och verksamhetsplaner och ansvara för debitering av logistiktjänster samt fakturering från logistikleverantörer för frakter och terminallösningar.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du får en nyckelroll där du arbetar med kundunika logistiklösningar i olika projekt samt optimerar transport- och fraktlösningar utifrån maximal kundnytta. Här får du bidra med dina administrativa kunskaper och dagligen analysera nyckeltal och på sikt även använda dina ledaregenskaper.

Du ingår i regionens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Regionchef i Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fri placering på något av våra Ahlsellkontor i regionen. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av tjänstelogistik och idag bidrar med analyser, inköp och utveckling inom grossistledet. Troligtvis arbetar du i en verksamhetsnära roll med ekonomiska analyser och verksamhetsutveckling inom logistiktjänster. Du är modern i ditt sätt att hantera system, programvara och digitala verktyg.

Du har en god förståelse för att omsätta nyckeltal, dataanalyser och pivottabeller till nya affärsmöjligheter och i grunden har du sannolikt en ekonomisk utbildning alternativt t inom Supply Chain - en fördel är även om du har haft personalansvar. Du har goda kunskaper i Excel och då vi verkar på den nationella marknaden söker vi dig som behärskar både svenska och engelska.

Som person är du drivande och självgående och har stor uthållighet - såväl i samarbetet med kollegor som i dialogen med kunder och leverantörer. Vi tror att du motiveras och gillar utmaningen av att skapa långsiktiga lönsamma affärer. Du är genuint nyfiken på kunders verksamheter samtidigt som du är lösningsorienterad, målstyrd och strukturerad.

 

 

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vi omsätter drygt 24 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell
Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-29
Martin Andersson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Aminogatan 24, Mölndal