TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef inom logistik till Green Cargo

Är du en ledare med gedigen erfarenhet inom Lean och verksamhetsutveckling? Bra! Vi söker en chef till Green Cargo i Hallsberg!

Green Cargo står inför spännande förändringar i arbetet mot att erbjuda hållbar och miljövänlig järnvägslogistik i världsklass. Har du erfarenhet av en logistik- och transportintensiv verksamhet? Präglas din ledarstil av ett coachande och motiverande förhållningssätt? Då kan detta vara rollen för dig! Här kommer du få användning av din erfarenhet som ledare vid stora förändringar.

Du och ditt team tillhör Green Cargos logistikcenter och kommer ha en viktig roll i att leverera på vår vision om att leverera järnvägslogistik i världsklass nu och in i framtiden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Green Cargos vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden. Vi är mitt i en stor förändring. Vi transformerar vårt reaktiva Kundservice till ett proaktiv Logistikcenter. Vi ska göra det enklare att vara kund och ska vara kundens naturliga val av hållbar logistikpartner.

Du erbjuds en roll med stort ansvar och välkomnas till ett team bestående av kompetenta och engagerade medarbetare i ett hållbart företag. Du kommer ingå i ledningsgruppen för Logistikcenter, tillsammans med andra chefer.

Vi lovar att det kommer att vara en lärorik, rolig och utmanande resa ihop med ett härligt gäng!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Rollen innebär att driva och samarbeta tvärfunktionellt inom Green Cargo för att genomföra förändringar och förbättringar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har flerårig praktiskt erfarenhet som ledare samt förändringsledning med dokumenterat uppnått resultat från en linjeorganisation. Du skall vara bra på att delegera och följa upp. Vidare har du en mycket hög kunskapsnivå i Excel, PowerBI och andra Microsoft-applikationer. Din svenska och engelska är bra, både i tal och skrift.

Som person har du en stark analytisk- och problemlösningsförmåga samt en stark vilja att få saker gjorda och en vilja att utmana status quo. Som ledare är du tydlig, synlig och närvarande samt har en hög integritet. Vidare har du en naturlig förmåga att strukturera ditt eget och andras arbete i form av aktiviteter och att leverera mot uppsatta mål.

Alla lediga jobb