TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef logistikutveckling till Swedol/TOOLS Norden

En utvecklande och utmanande roll för dig som vill ansvara för Swedol/TOOLS logistikutveckling!

Trivs du med ett varierande arbete där du får saker att hända? Har du erfarenhet av leda projekt och medarbetare i förändring? Bra! Nu har vi en intressant roll som logistikutvecklingschef för Swedol/TOOLS nordiska verksamhet. Hos oss får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar där dina insatser märks. I den nordiska logistikorganisationen har vi drygt 10 lager och runt 350 medarbetare. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol/TOOLS får du vara en del av ett mycket spännande samgående mellan två i grunden framgångsrika och stabila företag med stadig tillväxt. Du får en viktig roll och är i hög grad med och utvecklar företagets logistik, samtidigt som du bidrar med din kompetens i företagets nordiska logistikledningsgrupp. Du rapporterar direkt till affärsområdets logistikchef och har en handfull direktrapporterande medarbetare. 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som logistikutvecklingschef kommer du tillsammans med dina medarbetare driva, utveckla och bidra med kompetens inom logistik-, varuflödes- och administrativa IT-systemområdet. Du motiverar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare i syfte att nå uppsatta mål och förväntningar.

Du kommer proaktivt utarbeta strategier för logistikfunktionen tillsammans med logistikledningsgruppen i affärsområdet samt genomföra och administrera beslutade åtgärder för en framgångsrik verksamhets- samt affärsplan. 

Placeringsort är Örebro och resande inom Norden ingår i rollen. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet av att leda projekt och medarbetare inom logistikområdet. Du har ett intresse för människor och ledarskap och tror på hållbara resultat. Sannolikt har du erfarenhet som ledare och är van att bedriva ett strategiskt och långsiktigt arbete. Kunskaper inom Lean är meriterande. 

Som person är du resultatorienterad, agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du gör intryck samt främjar planer och idéer framgångsrikt. Vidare är du duktig på att bygga upp ett användbart nätverk och främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär; stödjer och uppmuntrar
andra när det uppstår problem. Du samarbetar effektivt med andra; delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer andra i strävan att uppnå gemensamma mål.

Du är en van användare av IT-system och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

 

Alla lediga jobb