TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef Produktionsplanering till SSAB i Oxelösund

Vi söker en chef för produktionsplaneringen till SSAB i Oxelösund. Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du erfarenhet av att leda och utveckla produktionsplanering? Har du dessutom intresse av att leda en förändringsprocess? Bra! Då kan du var den chef för produktionsplanering inom enheten Logistics som vi söker till SSAB i Oxelösund.

I rollen som chef för produktionsplanering ansvarar du för att planera inkommande order för tillverkning efter fabrikens kapacitet, samt efter de kundspecifika behoven. Syftet är att säkerställa leveranssäkerhet för hela fabriken.

SSAB kommer att vara det första stålföretaget i världen som levererar fossilfritt stål till marknaden redan 2026!

Vill du vara med på deras fortsatta tillväxtresa mot en fossilfri ståltillverkning? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som chef för produktionsplaneringen förväntas du att planera så att produktionen är rätt optimerad utifrån produktionskapacitet, materialflöden och kundbehov. Tillsammans med ditt team skapar och kommunicerar du beläggningsplan för produktion samt prognos för leveranstid på order.

 I ditt uppdrag ingår att vidareutveckla leveranssäkerheten för fabriken. Du kommer arbetar tvärfunktionellt med att systematiskt förbättra planeringsförmågan i planeringssystem och arbetssätt.

I ditt team har du ansvar för sex utvecklingsingenjörer och du har nära dialog och samarbete med Master Planning, Operativ Planering samt Produktion.

6 v semester
6 v semester
Jobba hemma
Jobba hemma
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som chef för produktionsplanering är dina arbetsuppgifter att:

Värt att veta

Totalt på SSAB Special Steels i Oxelösund arbetar ca 2400 personer och produktionen pågår dygnet runt. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats 3 dagar i veckan. Utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma.

Du kommer till ett hängivet team med sex engagerade utvecklingsingenjörer. Du ingår i ledningsgruppen vid enheten Logistik inom divisionen Produktion vid SSAB Special Steels.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av produktion och planering i en ledande roll. Säkerligen är du van att arbeta i projekt och med Lean-produktion.

Ditt ledarskap speglas av öppenhet, flexibilitet och att skapa engagemang i teamet. Då du kommer att leda ditt team, samt samarbeta och kravställa mot flera avdelningar, ser vi att du har en god kommunikativ och inlyssnande förmåga. I rollen förväntas du hantera en stor mängd data genom ett avancerat produktionsplaneringssystem, och därför ser vi att du behöver ha en god logisk förmåga. För att genomdriva förbättringar har du ett lösningsorienterat arbetssätt och drivs av att skapa förbättringar. 

Alla lediga jobb