TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef till Green Cargo

Green Cargo söker en chef med ledarerfarenhet till produktionen i Borlänge.

Vill du vara en del av en hållbar logistikpartner som spelar en avgörande roll i Skandinaviens näringsliv? Drivs du av att ta dig an utmanande ledarroller inom en växande och innovativ bransch? Bra! Till Green Cargo söker vi nu en chef till produktionen i Borlänge som kommer att spela en avgörande roll i vår vision att erbjuda logistik i världsklass. Vi söker en ledare med en tydlig riktning och kommunikation, gärna med erfarenhet från en logistik- och transportintensiv verksamhet eller motsvarande. Låter det som du? Ta chansen att bli en del av ett dynamiskt team och att ta din karriär till nästa nivå. Sök nu!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Green Cargos vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden.

Du erbjuds en roll med stort ansvar och välkomnas till ett team bestående av kompetenta och engagerade medarbetare i ett hållbart företag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Syftet med rollen är att leda medarbetarna i den direkta produktionen och skapa förutsättningar för medarbetarnas prestation. Detta med grund i hög säkerhet, kvalitet och produktivitet inom ansvarsområdet.

Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du är en av tre chefer och ditt team består av 40 radioloksoperatörer inom produktionen på rangerbangården.

Inom Green Cargo finns det många stödfunktioner och du kommer också ha ett nära samarbete och utbyte med andra chefer.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet som ledare samt erfarenhet från en logistik- och transportintensiv verksamhet eller motsvarande. Som ledare är du rak och tydlig i din riktning och kommunikation. Du har förmågan att lyfta utmaningar och ta itu med dem på ett strategiskt sätt. Vi tror att din personlighet är en nyckelfaktor för att lyckas i denna roll. Du är självgående och trygg ledare. Stresstålig, engagerad och har ett starkt driv att utveckla både dig själv och dina medarbetare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av eget budget- och resultatansvar samt vana att arbeta med uppföljning och rapportering.

Då rollen innebär många kontakter behöver du kunna kommunicera flytande på svenska, både i tal och skrift, samt att du även behärskar engelska. 

Alla lediga jobb