TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef till ICA:s lager i Kungälv

Vi söker nu en passionerad ledare - som vill driva och utveckla vår starka kultur och engagemang på ICA:s Logistikenhet i Kungälv!

Gillar du att leda och styra en verksamhet, drivs du av att leda genom andra och utveckla ett medarbetarskap och en hälsosam lagerdrift? Vi erbjuder nu en nyckelroll som Logistikchef där du tillsammans med engagerade medarbetare strategiskt får driva och utveckla den operativa driften av vår distributionsenhet i Kungälv.

Rollen innebär fullt budget- och resultatansvar där tonvikten ligger på att med ett tydligt ledarskap öka effektivitet, lönsamhet och det tvärfunktionella samarbetet. Enheten har ca: 750 anställda och ditt bidrag till företagets utveckling kommer till största del att vara ett mycket aktivt arbete i vår ledningsgrupp. Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. Här får du också chansen att sätta riktningen för vår vidareutveckling av en av landets största lagerenheter inom logistik- och dagligvarubranschen. Vårt arbete består av stimulans, hög förändringstakt, utveckling av medarbetare och viljan av att uppnå resultat.

ICA:s värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. ICA satsar på kompetensutveckling, innovation med interna utbildningar och chefsprogram. ICA erbjuder givetvis förmåner som flexibelt kontor, friskvårdsbidrag, ICA rabatter, tjänstepension m.m.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Logistikchef har du fullt ansvar för verksamheten och leder den med värme, passion och engagemang för en hälsosam lagerdrift.

Dina ansvarsområden är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På vårt centrallager i Rollsbo industriområde i Kungälv, strax norr om Göteborg är vi ca: 750 medarbetare där majoriteten är kollektivanställda. Kungälvs lager tillhör Logistikorganisationen och Lagerdrift som innehåller b.la stödfunktioner, replenishment och transport, men fokus som Logistikchef ligger på hanteringen av det som sker inom lagrets väggar. Lagret håller öppet 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Du driver din egen ledningsgrupp och har tre direktrapporterande lagerchefer som ansvarar för KPI:er och den dagliga verksamheten. I din ledningsgrupp ingår även funktioner som flödesoptimering, bemanningsplanering, verksamhetsstöd, projektledning, Controlling och HR. Du är en av fem Logistikchefer i Sverige som rapporterar till Chef Lagerdrift som samverkar för att nå en gemensam målbild.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för ledarskap och med stort mod kan sätta riktningen för vidareutveckling i en hög förändringstakt. Vi tror att du idag är Manager, COO, Affärsområde eller Divisionschef i en organisation där du ansvarar för hela driften från produktion till slutleverans. Meriterande är tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen eller annan producerande industri innehållande exempelvis lager, transport, logistik, distribution med stora varuflöden. Du har också förmodligen en akademisk examen inom teknik, ekonomi eller motsvarande.

Du känner dig trygg in en ledande befattning och har vana att leda genom dina chefer. Du gillar en personalintensiv kundnära verksamhet där kulturen och medarbetarskapet står i fokus. Du har goda kunskaper inom ledarskap, ekonomi, förhandling, arbetsrätt och arbetsmiljö. Det är naturligt för dig att följa upp uppsatta strategier, efterfrågade resultat och utvecklar dina medarbetare genom coaching och löpande feedback.

Som person är du resultatorienterad, ser potentiella risker och följer upp dina egna aktiviteter. Här är det viktigt att du skapar en stabil och förtroendeingivande arbetsatmosfär, stödjer och uppmuntrar andra samt kommunicerar med tydlighet och engagemang. Samarbetet med andra är viktigt där du delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Du har hög integritet, är noggrann, med hög leveransförmåga för att säkerställa att det här viktiga uppdraget blir utfört på allra bästa sätt.

Alla lediga jobb